Drzosť klamárov neschopných nabrať odvahu diskutovať s oponentmi
11 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

Toto konštatovanie na sociálnej sieti napísal Eduard Chmelár v súvislosti s pripravovanou zmluvou s USA. Svojim čitateľom do najbližších dní sľubuje veľmi zaujímavé "školenie".

Občania majú právo na diskusiu

"Na neskreslenú, nezmanipulovanú, pluralitnú diskusiu všetkých relevantných subjektov a osôb k témam, ktoré sa týkajú ich životov a Slovenskej republiky. Majú právo na mier, majú právo žiť v slobodnej krajine, v ktorej o takej vážnej veci s ďalekosiahlymi dôsledkami, akou je rozmiestnenie cudzích vojakov v ich vlasti, nerozhoduje hŕstka potentátov, ale rovnoprávni občania." Píše E. Chmelár s tým, že vláda im toto právo upiera. 

Podľa Fica Pellegrini nazýva ľavicového voliča "dezolátom či extrémistom"
Na vyjadrenia P. Pellegriniho pred reláciou Na telo vo svojom videu na sociálnej sieti reagoval aj rozčarovaný Robert Fico, predseda strany, ktorá P. Pellegriniho politicky "vychovala". Prepis jeho príhovoru prinášame bez úprav. Sklamanie "Po... Čítať ďalej
11 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Jaro Naď nesklamal

"Drzosť, s akou (v relácii u Z. Kovačič-Hanzelovej, pozn. red.) popiera základné fakty o vojenskej zmluve s USA, s akou bezočivo klame do kamery a nemusí sa pritom báť, že ho niekto odhalí ako kvintesenciálneho podvodníka, pretože je zbabelý ísť do konfrontácie s niekým, kto si to na rozdiel od jeho novinárskych pritakávačov naozaj naštudoval, je neuveriteľná." Žasne Chmelár. A žasne aj nad tým, ako podal Naď divákom "alternatívnu verziu včerajších Správ a komentárov RTVS, že by sa za ňu nemusel hanbiť ani ten najpodradnejší konšpiračný web."

Naď sa sťažoval,

že včera chcel jeho štátny tajomník povedať ľuďom pravdu, "ale moderátor mu skákal do reči a neustále dával priestor Chmelárovi a nejakej sudkyni. A Kovačič Hanzelová mu pritakávala, že oni to nerobia, nech zreformujú RTVS..." Rekapituluje reláciu E. Chmelár. "Ak ľudia typu Naď alebo Kovačič považujú včerajšiu reláciu za krivdu voči vládnemu politikovi a nie voči jeho odborným oponentom... ja nemám slov a najlepšie bude, keď si to pozriete sami a vytvoríte si vlastný názor." 

Kto je tu arogantný

Naď si podľa statusu E. Chmelára vymyslel konšpiráciu, že generálny prokurátor pripomienkoval preto, aby si otvoril cestu do Ruska a redaktorka to nezastavila a jasne mu nevysvetlila právo GP podávať pripomienky k legislatíve. "Ale keď sa minister osopil na Maroša Žilinku so slovami „nech sa nestará do toho, do čoho mu nič nie je“, to je už čisté grobianstvo a chrapúnstvo. Preto som skoro spadol zo stoličky, keď sa Jaro Naď, toto arciknieža arogancie, posťažoval, že generálny prokurátor je arogantný..."

Uplynulo 145 rokov od úmrtia autora slovenskej hymny. A stále je aktuálna
Dnešný deň si pripomíname 145 rokov od úmrtia básnika, predstaviteľa štúrovcov a autora textu hymny Slovenskej republiky Janka Matúšku. Toto výročie pripomenuli Správy RTVS. Janko Matúška patrik k popredným predstaviteľom štúrovcov. Najbližší... Čítať ďalej
11 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Pristúpme k ráznejším krokom

"Píšte do médií a žiadajte od nich pluralitne vyváženú diskusiu s expertmi z celého spektra, ktorých odbornosť bude posudzovať výlučne sila argumentov. Nenechajte sa zmanipulovať a oklamať: Slovensko túto zmluvu nielenže nepotrebuje, ale je preň nebezpečná." Upozorňuje politológ E. Chmelár. 

V čom sú ich lži

"V nasledujúcich dňoch vám ukážem, v čom vám klamú, aby ste vedeli argumentovať. Absolvujete so mnou malý kurz občianskej sebaobrany. Žiadny manuál a všeobecné frázy, iba dôkazy na základe nepriestrelných faktov. Môžu vás mocensky zlomiť, ale vaše srdcia a mysle neovládnu. Slovensko si nedáme." Sľubuje Eduard Chmelár.

Starosta Becík - vláde nejde o rozvoj vidieka
Dnes popoludní starosta Dvorov nad Žitavou Branislav Becík navštívil podateľňu Ministerstva pôdohospodárstva. O čo šlo, prezradil na sociálnej sieti. Strategický plán "Pred pár hodinami som moje zásadné pripomienky k strategickému plánu oficiálne... Čítať ďalej
11 | 01 | 2022 | Eka Balašková

_________________________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.