Starosta Becík - vláde nejde o rozvoj vidieka
11 | 01 | 2022 I Eka Balašková

Dnes popoludní starosta Dvorov nad Žitavou Branislav Becík navštívil podateľňu Ministerstva pôdohospodárstva. O čo šlo, prezradil na sociálnej sieti.

Strategický plán

"Pred pár hodinami som moje zásadné pripomienky k strategickému plánu oficiálne odovzdal do podateľne ministerstva pôdohospodárstva." Píše B. Becík. "Po prečítaní tých nezmyslov, ktoré chcelo ministerstvo zaslať do Bruselu je jasné, že tejto vláde vôbec nejde o rozvoj nášho vidieka, ani o produkciu zdravých slovenských potravín a už vôbec nie o rozmach a podporu samosprávam a ľuďom, ktorí žijú v regiónoch!"

Prečo opustil "Dedo les" OĽaNO? Možné súvislosti vysvetľuje R. Huliak
Na odchod poslanca Mičovského z klubu OĽaNO reaguje aj Rudolf Huliak (Národná koalícia). Ten vo svojom videu pripomína aj širšie súvislosti tohto exministrovho kroku. Je to vypočítavec, myslí si R. Huliak a rekapituluje pôsobenie Jána Mičovského... Čítať ďalej
11 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Buďme optimisti

"Už len veriť a dúfať, že všetky moje pripomienky budú zapracované." Uzatvára svoj status starosta Becík: "Alebo sa pri tejto vláde naivne mýlim."Zdroj - FB B. Becík

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.