Podľa Fica Pellegrini nazýva ľavicového voliča "dezolátom či extrémistom"
11 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

Na vyjadrenia P. Pellegriniho pred reláciou Na telo vo svojom videu na sociálnej sieti reagoval aj rozčarovaný Robert Fico, predseda strany, ktorá P. Pellegriniho politicky "vychovala". Prepis jeho príhovoru prinášame bez úprav.

Sklamanie

"Po tom, čo som videl neformálny rozhovor Petra Pellegriniho a ŠTBáka Budaja na TV Markíza, by som mohol skákať od nadšenia. Som smutný, že v politickej kuchyni Smeru vyrástli takíto falošní ľudia s najvyššími ambíciami. My v Smere dobre vieme, že Petra Pellegriniho a Hlas to veľmi ťahá k spolupráci napríklad s takými ľuďmi, ako je Matovič, alebo Kollár. Ale že bude Peter Pellegrini nazývať ľavicového voliča dezolátom, alebo extrémistom, toto by som veľmi ťažko pripustil." hovorí Robert Fico.

Osobné slová

"Rád by som sa teraz veľmi osobne prihovoril priamo k Petrovi Pellegrinimu. Peter. Títo ľudia, ktorých ty nazývaš dezolátmi, alebo extrémistami, urobili pre teba všetko, čo mohli urobiť. Vďaka nim si v Smere dosiahol takú kariéru, o akej sa ti ani len nesnívalo. To, že títo ľudia majú iný názor na niektoré veci, ako je napríklad politika USA, migranti, alebo akákoľvek iná téma, ťa ešte neoprávňuje, aby si ich nazýval dezolátmi. Sú to ľudia práce. Tej minulej, alebo súčasnej. Platili dane a odvody. Alebo platia teraz. Možno urobili pre Slovensko podstatne viac, ako ty. Títo ľudia si určite zaslúžia úctu a rešpekt." Uzatvára R. Fico svoj príhovor odchovancovi Smeru.

Opozičný poslanec - oklame Matovič Slovensko už po stý raz?
Nezaradený poslanec Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) sa vo svojom statuse na sociálnej sieti venuje činom lídra najsilnejšej koaličnej strany, ministra financií Igora Matoviča. Typický Matovič - robí druhému to, čo nechce, aby robili jemu "Pamätáte... Čítať ďalej
11 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.