Igor Melicher: Boj s korupciou bola len zámienka, ako sa dostať k moci
10 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

K odchodu Jána Mičovského sa na sociálnej sieti vyjadril mladý sociálny demokrat Igor Melicher.

Melicher si myslí, že z klubu OĽaNO exminister odchádza, lebo aj keď neskoro, zrejme predsa len zistil, že OĽaNO nie je proti - korupčné, ale pro - korupčné hnutie.

 "Ján Mičovský, prezývaný Dedoles, opúšťa poslanecké lavice OĽaNO. Keby ste si nevedeli spomenúť, tak Mičovský je bývalý minister pôdohospodárstva, ktorý podal demisiu, ale neskôr si to rozmyslel a chcel sa vrátiť naspäť, pričom využíval rôzne záujmové spolky spadajúce pod rezort, aby spisovali "dobrovoľné" petície pre jeho návrat," pripomína mladý sociálny demokrat politickú kariéru Jána Mičovského.

Comeback, ktorý bol podľa Melichera nemilosrdný však Mičovskému nevyšiel a musel sa ísť posadiť do poslaneckých lavíc, kde podľa Melichera poslušne dvíhal ruky za každý nezmysel, s ktorým sa ráno Matovič zobudil. 

"Mičovského na pozícii ministra nahradil Samuel Vlčan, kontroverzná postava, ktorá už od svojho nástupu do rezortu vzbudzovala veľkú vlnu podozrení," dodáva Melicher.

Mladý sociálny demokrat pripomína aj prvú kauzu, ktorú si Mičovského pokračovateľ a "poctivý" nominant OĽaNO môže pripísať na svoj účet. Ide o odchod jeho štátneho tajomníka, pána Kyseľa zo svojej pozície, ktorý je za rok už druhý štátny tajomník za OĽaNO, ktorý rezort opustil a dodáva, že prvým bol Martin Fecko. 

Europoslanec Radačovský sa hnevá, že osem kolegov verejne odsúdilo cestu šéfa GP do Ruska
Osem europoslancov zo štrnástich odsudzuje zámer generálneho prokurátora M. Žilinku cestovať na 300. výročie ruskej prokuratúry. Takáto návšteva je podľa nich znevážením rozhodnutia EP, ktorý Alexejovi Navaľnému udelil Sacharovovu cenu. Zamýšľa sa... Čítať ďalej
10 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Také Matovičovské bolo podľa Melichera spávanie Kyseľa z OĽaNO

Melicher si myslí, že Kyseľ podľa všetkého prihral veľké štátne peniaze ľuďom blízkych OĽaNO a keď sa okolo kauzy začali objavovať podozrenia, tak podal demisiu a ešte sa zo seba snažil urobiť hrdinu. "To je také Matovičovské!" Vysvetľuje!

V príspevku na sociálnej sieti Melicher pripomína dôvod, kvôli ktorému sa Mičovský rozhodol, že opustí hnutie OĽaNO. "Odchádza z klubu OĽaNO vraj preto, lebo to už nie je rovnaké hnutie, do akého vystupoval. Mičovský už podľa vlastných slov neverí, že OĽaNO dokáže bojovať s korupciou na každom fronte spravodlivo. A ešte dodáva, že je nespokojný lebo Heger neodvolal generálneho riaditeľa Lesov SR Tibora Köszeghyho," píše Melicher.

V závere Melicher odkazuje exministrovi Mičovský 

"Pán Mičovský, to "vaše" hnutie OĽaNO už od začiatku svojej existencie nevedelo garantovať boj s korupciou na akomkoľvek fronte. Pre OĽaNO bol boj s korupciou len zámienka, ako sa dostať k moci. Všetkých nepohodlných ľudí označovali za korupčníkov, zlodejov a mafiánov, len aby sa mohli dostať k moci oni a stať sa čistokrvnými korupčníkmi, zlodejmi a mafiánmi. Taká je realita pán Mičovský." píše Melicher na sociálnej sieti.

V závere komentuje Melicher hnutie OĽaNO, ktoré je podľa neho symbol korupcie s mnohými kauzami, spolok politických podvodníkov, podomových predajcov a ľudí z pochybných pro-amerických mimovládok, ktorí sa za každú cenu potrebovali nacucnúť na štátny rozpočet. 

"Asi je dobre, že ste z toho klubu odišli, ale jedna vec zostáva istá, také OĽaNO, aké ste si predstavovali Vy, nikdy neexistovalo," dodáva. 

Mazurek porovnáva spôsob hlásenia nežiadúcich účinkov po očkovaní na Slovensku a v USA
Milan Mazurek z hnutia Republika sa v najnovšom príspevku pustil do ministerstva zdravotníctva SR. Tvrdí, že ich štatistiky sa javia ako číry nezmysel. A to najmä z pohľadu úmrtí po očkovaní. Naopak, vyzdvyhuje transparentnosť hlásení z USA. Viac... Čítať ďalej
10 | 01 | 2022 | Ivan Mihale