Mazurek porovnáva spôsob hlásenia nežiadúcich účinkov po očkovaní na Slovensku a v USA
10 | 01 | 2022 I Ivan Mihale

Milan Mazurek z hnutia Republika sa v najnovšom príspevku pustil do ministerstva zdravotníctva SR. Tvrdí, že ich štatistiky sa javia ako číry nezmysel. A to najmä z pohľadu úmrtí po očkovaní. Naopak, vyzdvyhuje transparentnosť hlásení z USA. Viac sa dozviete v priloženom videu M. Mazureka.

"Rok 2021 je za nami a my ho môžeme začať vyhodnocovať. Bez politickej korektnosti a propagandy gigantických pharma firiem. Slovenské ministerstvo zdravotníctva nestojí za to ani komentovať. Ich dáta a štatistiky sa už toľkokrát ukázali ako číry nezmysel, že nemá cenu sa nad nimi pozastavovať. Veď údaje o 7 úmrtiach po očkovaní sú s prihliadnutím na okolité štáty, čistým štatistickým nezmyslom. A tak to môže byť aj s inými číslami." Uvádza v statuse Mazurek.

Vládny systém VAERS

"V USA však majú omnoho transparentnejší spôsob hlásenia nežiaducich účinkov, cez vládny systém VAERS. Svetoví odborníci, vedci a natematici skúmali tieto dáta v roku 2021 a prišli k desivým zisteniam, ukrytým pred zrakom verejnosti.

Hoci je podľa Lazarusovej správy hlásených do systému VAERS, len 1-13 % závažných nežiadúcich účinkov očkovania, dáta sú aj napriek tomu úplne šokujúce. "

Republika píše Ruskej federácii: "Občania SR si pred prijatím dohody s USA zaslúžia vedieť, aké geopolitické dopady bude mať prijatie TAKEJTO dohody"
Poslanec Európskeho parlamentu a predseda hnutia Republika Milan Uhrík v súvislosti s pripravovanou dohodou medzi Slovenskom a USA napísal veľvyslancovi Ruskej federácie otvorený list. Požaduje v ňom, aby Rusko vyjadrilo postoj k tejto dohode. List... Čítať ďalej
10 | 01 | 2022 | Ján Papuga