Slovensku hrozia tisíce žalôb. Kto ponesie zodpovednosť?
08 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

Médiá mlčia, no pravdou je, že niekto bude musieť zaplatiť prehraté spory za nelogické obmedzenia, ktorými vláda obmedzovala možnosti riadne chodiť do práce. Branislav Becík, starosta Dvorov nad Žitavou sa pýta kto zaplatí ušlú mzdu napríklad aj státisícom ľudí v nezákonne povinnej karanténe. 

U nás je ticho. Prečo asi?

"V silvestrovskom zhone prebehla médiami krátka, ale dôležitá informácia. Väčšina novín a médií prevzala agentúrnu informáciu s krátkym komentárom o zrušení možnosti nariadiť karanténu v inom ako domácom prostredí. Nič viac!" Čuduje sa B. Becík: "V iných štátoch by to zrejme bolo na titulných stranách všetkých novín ako obrovský škandál, ale u nás ticho."

O čom teda rozhodol Ústavný súd?

"Ministerstvo a ani Ústav verejného zdravia, ani hlavný hygienik Vás nemôže po novom poslať do izolácie alebo karantény iba na základe faktu, že ste prekročili hranice a náhodou nie ste očkovaný." Vysvetľuje starosta Becík: "Neočkovaný ešte neznamená chorý, aj keď sa nás o tom snažia dennodenne presvedčiť niektorí politici a média. Povinná eHranica a s ňou vymáhaná izolácia bola trištvrte roka nezákonná – akože toto nestojí médiám za zmienku?!?"

Športovci a fanúšikovia hovoria o veľkej hanbe pre Slovensko: Celá Európa sa nám smeje!
Päť dní do hádzanárskeho EHF EURO a organizátori, športovci, aj fanúšikovia ostali bez odpovedí, na ktoré čaká SZH, EHF a aj diváci! Na veľkú hanbu v celej Európe upozornil v príspevku na sociálnej sieti okrem iných aj hádzanár David Chudoba. O... Čítať ďalej
08 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Túto hru treba ukončiť

To je veľmi dôležitý fakt z výstupu ústavného súdu. Hra, ktorú s nami vláda vyvádzala, keď sa akože uzniesli a uložili hlavnému hygienikovi vydať vyhlášku. "Takéto znásilňovanie práva a Ústavy sa dialo evidentne kvôli zbaveniu sa prípadnej zodpovednosti. A preto je dnes nad slnko jasné, prečo sa politici stránia osobnej majetkovej zodpovednosti za svoje rozhodnutia!" Upozorňuje B. Becík: "Takže všetky tie „ukájačky“, ktoré na nás počas uplynulých mesiacov páchala Matovičovsko – Hegerovská vláda polobláznov boli protiústavné! Toto si nikdy ani komunisti počas najtvrdšieho obdobia normalizácie na svojich občanoch nedovolili!"

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.

Hnutie Republika má NOVÚ posilu. Pozrite sa, KTO doplní ich tím
"Do armády som šiel preto, aby som slobodu našej vlasti chránil, nie preto, aby som bol zneužívaný na boj proti občanom a ich slobodám!" Hovorí plukovník vo výslužbe, Peter Pukan. Práve on je novou avizovanou posilou hnutia Republika. Kto je Peter... Čítať ďalej
08 | 01 | 2022 | Eka Balaskova