Hnutie Republika má NOVÚ posilu. Pozrite sa, KTO doplní ich tím
08 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

"Do armády som šiel preto, aby som slobodu našej vlasti chránil, nie preto, aby som bol zneužívaný na boj proti občanom a ich slobodám!" Hovorí plukovník vo výslužbe, Peter Pukan. Práve on je novou avizovanou posilou hnutia Republika.

Kto je Peter Pukan

V ozbrojených silách SR slúžil viac, ako 28 rokov. Z toho 15 rokov pôsobil vo vojenskom spravodajstve. Tu na konci kariéry zastával pozíciu zástupcu riaditeľa Úradu vojenskej kontrarozviedky. Zažil 17 ministrov obrany z rôznych politických strán "Slúžil som vždy čestne, profesionálne a podľa zákonov, s jediným cieľom - chrániť Slovenskú republiku a jej občanov pred hrozbami z vonka, aj z vnútra." Predstavuje sa plukovník vo výslužbe vo videu.

KSS: Armáda USA nemá miesto na slovenskej zemi
Prinášame vám ho v takom znení, ako ho priniesla KSS na svojej stránke. Dohoda o spolupráci Súčasná vládna moc na prelome rokov 2021 a 2022 opäť otvorila otázku podpísania Dohody o spolupráci v oblasti obrany medzi SR a USA. I v tomto prípade sa... Čítať ďalej
08 | 01 | 2022 | Eka Balašková

Nie je stotožnený s rozhodnutiami rezortu obrany

Jedným z nich je pripravované povinné očkovanie vojakov proti covidu. "Ja sám očkovaný nie som. V tejto otázke som za absolútnu slobodu a dobrovoľnosť." Práve násilná očkovacia kampaň výrazne prispela k jeho rozhodnutiu odísť zo služieb Ministerstva obrany SR. "Do armády som šiel preto, aby som slobodu našej vlasti chránil. Nie preto, aby som bol zneužívaný na boj proti občanom a ich slobodám." Vysvetľuje  svoje rozhodnutie odísť z OS SR P. Pukan.

Slovensko nikdy nezradil 

A nemieni tak urobiť ani v súčasnosti. "Preto nemôžem súhlasiť so zámerom vlády zriadiť americké vojenské základne na Slovensku." Hovorí plukovník vo výslužbe a potvrdzuje, že túto dohodu sa  vláda pokúšala pretlačiť už v minulosti, no práve na Ministerstve obrany ju vtedy dokázali zablokovať. 

Byť vlastencom nie je hanba

"Ďakujem všetkým mužom a ženám v uniforme za ich prácu a nasadenie a chcem im touto cestou odkázať, že byť vlastencom nie je hanba." Končí svoj príhovor nový člen hnutia Republika.

A. Hlina: Prečo k hororu v Miloslavove mlčí úrad komisára pre deti!?!
"Načo sme vytvárali Úrad komisára pre deti? Pre to, aby pani Tomanová nemusela ísť do Bruselu? Veď ako by sa tam dohovorila?" Pýta sa vo svojom statuse Alojz Hlina. Kandidátky na komisárku A. Hlina používa dosť ostré slová na adresu oboch dám,... Čítať ďalej
08 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.