Predseda Národnej koalície Huljak: Nesmieme zostať bezdomovcami vo vlastnom štáte!
09 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

Národná koalícia je jedna zo strán, ktoré si veľmi jasne uvedomujú, čo nám hrozí po prípadnom prijatí dohody s USA. Jej predseda Ing. Rudolf Huliak vidí veci v širších súvislostiach.

Tlak sa stupňuje

Vyhovárajúc sa na nafúknutú pandémiu nás najskôr, v rozpore s Medzinárodným dohovorom o ľudských právach a základných slobodách, obmedzili na osobných slobodách. Svedčí o tom nález Ústavného súdu 

Ten hovorí jasne

"Neočkovaný človek, zdravý človek neznamená byť chorý a následne nesmie byť jeho osobná sloboda v akomkoľvek slova zmysle obmedzovaná, nesmie byť diskriminovaný z dôvodu iného postavenia." Upozorňuje Rudolf Huliak. 

Tu to ale nekončí

"Potom nás idú obmedzovať pri užívaní našej pôdy." Vyratúva R. Huliak ďalej. "Z toho plynie, že prídeme o posledný majetok tohto štátu v hodnote päťsto miliárd eur. Prvoradým cieľom však je naša voda." 

Poslanec vyzýva Čaputovú na vypísanie referenda. Zareaguje prezidentka aj teraz tak rýchlo ako pri svojej dcére?
Požiada Zuzana Čaputová vládu o vypísanie referenda k dohode s USA? K tomuto kroku ju hlasno vyzýva nezaradený poslanec Tomáš Taraba (Život - národná strana) "To, že prezidentka zmarila referendum ľuďom, aby zachránila nekompetentnú vládu pri... Čítať ďalej
08 | 01 | 2022 | Eka Balašková

Do tretice

Budeme tu mať na mnoho rokov americkú armádu. Tá bude mať väčšie práva, ako ktorýkoľvek orgán činný v trestnom konaní a ktorýkoľvek občan SR. "Verím tomu, že títo vlastizradcovia, ktorých máme vo vláde a prezidentskom paláci, nebudú váhať ani sekundu americkú armádu použiť proti vlastným občanom," konštatuje.

Nesmieme ostať apatickí!

"Lebo len na toto čakajú. Potrebujeme si vyhrnúť rukávy, začať sa zaujímať o politiku a aktívne sa do nej zapájať." Vyzýva R. Huliak. Pozná aj recept, ako na to - začať treba jesennými komunálnymi voľbami. "Tam im jasne ukážeme, že len pronárodné strany hája záujmy občanov a zvrchovanosť Slovenska, uzatvára Huljak.

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.

Pán Fico a Pellegrini, spolupracujme - vyzýva predseda SNS
Predseda Slovenskej národnej strany Andrej Danko zrejme pochopil, že inak, ako spoločnými silami sa v politike veľa dosiahnuť nedá. Preto na ňu vyzýva tých, s ktorými v koalícii už spolupracoval. Petícia a referendum "Minulý týždeň Slovenská... Čítať ďalej
08 | 01 | 2022 | Eka Balaskova