Pán Fico a Pellegrini, spolupracujme - vyzýva predseda SNS
08 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

Predseda Slovenskej národnej strany Andrej Danko zrejme pochopil, že inak, ako spoločnými silami sa v politike veľa dosiahnuť nedá. Preto na ňu vyzýva tých, s ktorými v koalícii už spolupracoval.

Petícia a referendum

"Minulý týždeň Slovenská národná strana jasne vyhlásila, že podporí petičnú akciu. Súčasne však SNS navrhuje, aby v referende bola aj otázka odmietnutia prítomnosti amerických ozbrojených síl na území Slovenskej republiky." Píše Andrej Danko, predseda SNS.

Hnutie Republika má NOVÚ posilu. Pozrite sa, KTO doplní ich tím
"Do armády som šiel preto, aby som slobodu našej vlasti chránil, nie preto, aby som bol zneužívaný na boj proti občanom a ich slobodám!" Hovorí plukovník vo výslužbe, Peter Pukan. Práve on je novou avizovanou posilou hnutia Republika. Kto je Peter... Čítať ďalej
08 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Fico - "vykrádač" SNS

"SNS je presvedčená, že tak ako v predchádzajúcom referende aj v komunálnych voľbách by strany Hlas - SD, Smer - SD a SNS mali spolupracovať tak, aby ukázali jasný postoj Sulíkovi, Matovičovi a Kollárovi." A. Danko vysvetľuje, kde je problém. Robert Fico podľa neho opakuje svoje politické chyby. "Využíva politické nápady a nie je schopný uznať potrebu koalície. Na jednej strane Smer - SD opakovane deklaruje potrebu spolupráce, na druhej strane v situáciách, kedy je potrebné sa spojiť, využíva politické nápady SNS a prezentuje ich nie prvýkrát pred verejnosťou ako svoje."

Opakovaná podpora

"SNS vyjadruje podporu petičnej akcii strany Smer-SD a opakovane navrhuje Smeru-SD, aby sa vytvoril petičný výbor za prítomnosti strán Hlas - SD, Smer-SD a SNS," uzatvára Andrej Danko.

Poslanec vyzýva Čaputovú na vypísanie referenda. Zareaguje prezidentka aj teraz tak rýchlo ako pri svojej dcére?
Požiada Zuzana Čaputová vládu o vypísanie referenda k dohode s USA? K tomuto kroku ju hlasno vyzýva nezaradený poslanec Tomáš Taraba (Život - národná strana) "To, že prezidentka zmarila referendum ľuďom, aby zachránila nekompetentnú vládu pri... Čítať ďalej
08 | 01 | 2022 | Eka Balašková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.