Doposiaľ nevídaný politický krok. Máme prvú slovenskú političku na TIK TOK
08 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

Romana Tabak (OĽaNO) sa pochválila! Podaril sa jej doposiaľ nevídaný politický krok. 

"Ako prvá poslankyňa na Slovensku som sa rozhodla osloviť aj našu mladšiu generáciu cez ďalšiu sociálnu sieť TikTok!" napísala na sociálnej sieti.

Na sociálnej sieti, ktorú využívajú predovšetkým mladšie generácie sa plánuje venovať hlavne témam politika, šport a príroda.

"V dnešnej dobe sa na sociálnych sieťach šíri veľa dezinformácií, preto som sa rozhodla osloviť najmä mladých ľudí a bola by som veľmi rada, ak by sa viac zapájali do verejných vecí a robili niečo zmysluplné," napísala Tabak.

Poslankyňa za OĽaNO si uvedomuje, že táto aplikácia je primárne určená pre nižšiu vekovú kategóriu, ale považuje za dôležité, aby sa dospievajúci vychovávali, pretože v nich je budúcnosť nášho štátu.

Karol Lovaš: Musíme sa vrátiť na ruiny sveta, ktoré sme zbúrali
"Žijeme časy, ktoré sú ukážkovým modelom rozpadu sveta v jeho aktuálnej podobe. Chýbajúce autority, disfunkčnosť vzťahov, atomizácia spoločnosti, jej vulgarizácia, bulvarizácia a infantilizácia sú poznávacím znamením tohto rozpadu. Platformou pre... Čítať ďalej
08 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Názory komentujúcich

Komentárov pod príspevkom je minimum. A rôznia sa. Niektorí oceňujú, iní sa pýtajú napríklad aj to, či bude aj na Onlyfans, alebo Patreon.  

OnlyFans, ako uvádza IPčko je sociálna sieť, ktorá vznikla v roku 2016 a je špecifická v tom, že na nej môže byť zverejnený aj obsah, ktorý by na iných sociálnych sieťach zverejnený nebol. Používatelia – fanúšikovia si za erotické fotografie a videá platia. Na začiatku erotický obsah ponúkali za peniaze najmä pornoherečky a modelky. Aktuálne na túto sociálnu sieť prichádzajú aj celebrity, youtuberi, influenceri, športovci, ale aj bežní ľudia.

"Len neviem či je zrovna najlepší nápad, aby ste dospievajúcu mládež svojimi názormi vychovávali a formovali vy...," odkazuje komentujúca Hana.

Na otázku komentujúcej, kedy sa otvoria plavárne, politička neodpovedala.

Premiér hodil rukavicu, Artut Bekmatov ho vyzýva
Predseda hnutia Socialisti.sk si všíma, ako sa správa predseda vlády Slovenskej republiky Eduard Heger. Vníma ho ako súčasť proatlantickej kliky, ktorá chce Slovensku vnútiť dohodu s USA. Adresuje mu nasledovnú výzvu. Nie je schopný vecnej... Čítať ďalej
07 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.