Veštica predpovedá: Roku 2022 vládne číslica šesť! Čo môžeme pod jej vplyvom očakávať?
06 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Kde nastanú zmeny? A čo naše zdravie? Skončí sa kríza v spoločnosti a v ekonomike? Čo bude so Slovenskom v roku 2022?

Veštica Zana pre portál cas.sk priblížila, čo je nám v roku 2022 dané a čo môžeme zmeniť.

Rok 2022 ovládne húževnatá číslica šesť

Po nepokojnom a pandémiou výrazne poznamenanom roku 2021 prichádza zvláštny rok 2022, ktorý sa z pohľadu numerológie ponesie pod vplyvom vibrácií číslice 6. A tie rozprávajú o tom, že napriek tomu, že ľudia budú mať možnosť ovplyvňovať dianie okolo seba, tak až pričasto zakolíšu v rozhodovaní o vlastnej budúcnosti. 

Tým sa bude prehlbovať nerovnováha, ktorá na Slovensku je. Na druhej strane, húževnatá šestka nás všetkých bude podnecovať k tomu, aby sme boli veľkorysejší a srdečnejší. Aby sme nečakali na to, že lepšie zajtrajšky prídu samé od seba, ale ich sami svojím konaním a myslením vytvárali.

Zmeny nastanú najmä v politike a súdnictve

V jarnom a letnom období najmä v politike a súdnictve nastanú zmeny. Je možné tento stav nazvať tak, že to, čo bude životaschopné a dobre fungujúce pretrvá, a ostatné pôjde do zániku.

Tieto zmeny síce budú v dlhodobom meradle pre Slovensko priaznivé, ale v reálnom živote sa tejto pozitivity dočkáme až o mnoho rokov neskôr.

Varovanie politológa: Ďalšie pôsobenie ministra zdravotníctva ukáže, kto je skutočným predsedom vlády!
Uvidíme v roku 2022 svetlo na konci tunela? Slovenská vláda má podľa politológa Jozefa Lenča, žiaľ, jednu nevídanú schopnosť, že si vždy dokáže vybrať to riešenie, ktoré je najhoršou z možných alternatív a popudzuje čoraz viac obyvateľov. Takže... Čítať ďalej
06 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Kríza len tak nevyšumí

V roku 2022 bude stále pretrvávať spoločenská a ekonomická kríza. Sklamanie bežných ľudí z neustále sa zvyšujúcich cien potravín, ale tiež energií, nezamestnanosť, krachy malých podnikateľov, nedostatok lekárskej starostlivosti a zvyšujúca sa chudoba budú v mnohých vyvolávať absenciu akýchkoľvek priaznivých vyhliadok do budúcnosti.

Zvýši sa počet depresií a vážnych ochorení zo stresu. 

Miesto súdržnosti prišlo rozdelenie

Paradoxom dnešnej doby je však to, že sme si neuvedomili základné posolstvo pandémie ako takej. Mala nás všetkých v roku 2021 stmeliť, nie rozdeliť. 

Mala nás zjednotiť, aby sme napriek negatívam napredovali. A podobnú šancu - zdvihnúť sa z kolien, vykročiť a všetko zmeniť k lepšiemu - bude mať vraj Slovensko znovu v roku 2022!

Na svätého Dindy! Presne vtedy sa obnoví činnosť Hegerovej komisie
Bol to iba ďalší infantilný nápad našej vlády! Toto si myslí bývalý elitný vyšetrovateľ Jozef Šátek o vzniku komisie na obnovu dôvery v právny štát. Podľa neho bolo vytvorenie skupiny iba mediálne riešenie problému a pokus o jeho časové... Čítať ďalej
06 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.