Opozičný politik redaktorovi Denníka N: Neoznačujte ma za idiota! Slováci mu vysvetlili, ako vnímajú mainstream
06 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Ste novinár, mali by ste mať elementárnu slušnosť! Takto trochu naivne reagoval líder národniarov Andrej Danko na článok novinára z liberálneho Denníka N. Čitatelia mu vysvetlili, s kým má čo do činenia!

"Fico to vraj dnes prehnal, keď povedal novinárke, že je hus. O mne, dnes Denník N a novinár Obradovič napísal, že som idiot," uviedol vo svojom statuse na sociálnej sieti opozičný politik Andrej Danko.

Dankova výzva

Svojich čitateľov poinformoval, že ich slušne požiadal o opravu. "Čo myslíte, opravia to? Môžu novinári naozaj čokoľvek?" pýta sa národniar.

A zároveň svojich čitateľov vyzval: "Napíšte mi, ak môžete, Váš názor do komentára." 

Na obrázku môže byť text, v ktorom sa píše „AD Andrej Danko Pre: filipobradovic@dennikn.sk 19:37 Bez predmetu ziadam vas aby ste vymazali moju osobu z tohto textu a neoznacovali ma za idiota dakujem Danko ste novinar mali by ste mat elementarnu slusnost Zdá sa, že sa našiel dôstojny nástupca Andreja Danka, piše V Newsfiltri Filip Obradovič o Žilinkovom odmietnuti obrannej dohody S USA a jeho návšteve Moskve. „Rusko musí byt' spokojné, že po byvalom predsedovi parlamentu Dankovi, ktory kolenačky hral rolu užitočného idiota, našli, zdá sa, jeho dôstojného nástupcu."“

Zdroj: FB/Andrej Danko

Haraburda z hnojníka

To však určite netušil, že občania Slovenska mu jednoznačne odkážu, že na nejaké ospravedlnenie môže hneď aj zabudnúť.

"Platení pisálkovia bohvie kým sa nikdy neospravedlnia a už tobôž nie haraburda z hnojníka," myslí si Robert. Mária s ním súhlasí: "To by museli rozumiet pojmu elementárna slušnosť."

Tu môžu v povetrí poletovať atómovky, ale riešiť sa bude dovolenka lídra Smeru!
Maroš Žilinka je ruský agent! Tak na tomto odhalení mainstreamových liberálnych médií sa schuti zasmial opozičný poslanec parlamentu. A smiech Ľuboša Blahu neprechádzal ani keď sa riešil druhý najväčší problém v ľudských dejinách - dovolenka jeho... Čítať ďalej
06 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Damián to zase nevidí tak čierne: "Treba čítať s porozumením: nazval vás "užitočným idiotom" a nie "idiotom". Samozrejme, lichotivé nie je ani jedno, ale rozdiel v oboch termínoch je priepastný. A je to dôležité rozlišovať hlavne v kontexte, v akom je to použité, pretože označenie "užitočný idiot" patrí k bežnému politickému žargónu."

Celoslovenská súťaž idiotov

Veve: "Novinári by mali mať nielen patričné vzdelanie ale vysokú školu z etikety správania a objektivity."

Blanka: "Kedysi dávno, keď dakto študoval žurnalistiku, vraveli: to je múdry rozhľadený človek. Teraz? Mám dojem že robia celoslovenskú súťaž idiotov, a víťazov potom zamestnajú. Myslím, že títo ľudia výraz ako novinárska etika absolútne nepoznajú."

Nezabúdajte, o vírus tu nejde! Ide o neustále strašenie a oblbovanie ľudí
Tak už vieme, kto preberie štafetu! Po netopieroch, delte a omikrone to budú jelene. Informuje vo svojom statuse na sociálnej sieti europoslanec Milan Uhrík. Zároveň aj kladie zaujímavé otázky. Kto sa obetuje? "Čo myslíte, obetuje sa Pfizer a... Čítať ďalej
06 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Nech sa prejdú po Slovensku medzi ľuďmi, tá atmosféra mrazí...

Jožo: "Dnes média mydlia mozgy ľuďom na dennej báze… hlavne čo sa týka korony je to extrém. Ale čo chceme, keď majú milióny na reklamy…"

Mariana: "Sledovala som tlačovku p. Fica. Nerozumiem, ako môže novinárka položiť ako prvú otázku, ako bolo na dovolenke. To trápne ticho v éteri ste mohli krájať. Toto novinárov zaujíma??? Ale asi len ich....nech sa prejdú po Slovensku medzi ľuďmi, tá atmosféra mrazí..."

Miroslav: "Dennik N - posluhovač dnešnej vlády, štetka žurnalistiky a stoka novinárskej obce!"

No nie všetci sú na strane Andreja Danka

Filipove slová asi hovoria za všetko: "Na to je už trochu neskoro nie? Načo si so svojim mentálnym a rečovým vyjadrením vstupoval do politiky, keď teraz vyplakávaš, že sa všetci smejú na tvojich trapasoch?"

Ach, zas ten prostoduchý minister vojny perlí!
Myšlienka sa od zhluku slov odlišuje tým, že obsahuje ucelený popis, je to vyslovená veta Minister obrany si zas raz chcel kopnúť do Roberta Fica, ale strelil si vlastný gól. Možno na to príde až po prečítaní tohoto článku. A možno - čo je... Čítať ďalej
06 | 01 | 2022 | Ivan Brožík

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.