Ach, zas ten prostoduchý minister vojny perlí!
06 | 01 | 2022 I Ivan Brožík

Myšlienka sa od zhluku slov odlišuje tým, že obsahuje ucelený popis, je to vyslovená veta

Minister obrany si zas raz chcel kopnúť do Roberta Fica, ale strelil si vlastný gól. Možno na to príde až po prečítaní tohoto článku. A možno - čo je pravdepodobnejšie, na to nepríde nikdy.

Nejde o nijaký dlhý traktát, iba o to, že na sociálnej sieti minister uverejnil čosi ako pokus "zdrbať" Roberta Fica. Uverejnil svoju fotku nad Banskou Štiavnicou - vidíte ju ako titulnú a k nej pripísal: "Pre mňa najkrajšie “Jordánsko” na svete!" Iste chápete, čo tým chcel Naď povedať.

Pritom stačí tak málo!

Pozrieť si napríklad toto videjko a trochu zaloviť, ktože to silvestroval v Ománe? Že dokonca kolega? Stranícky? Lengvarský? Ale, čo to vravíte! To je predsa konšpirácia. (Povedali by pán predseda.)

Tak, nabudúce, pán minister, hlavou! Najskôr hlavou!

Premiér už automaticky odpor voči Dohode medzi USA a SR označil za konšpirácie!
Odmietam konšpirácie, očakávam vecnú diskusiu! Takto zareagoval premiér Eduard Heger na vlnu kritiky, ktorá sa spustila voči dohode o obrannej spolupráci medzi Slovenskom a USA. Slovensko svoju suverenitu nestratí! Takto zmýšľa o vzdore voči... Čítať ďalej
06 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.