Tu môžu v povetrí poletovať atómovky, ale riešiť sa bude dovolenka lídra Smeru!
06 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Maroš Žilinka je ruský agent! Tak na tomto odhalení mainstreamových liberálnych médií sa schuti zasmial opozičný poslanec parlamentu.

A smiech Ľuboša Blahu neprechádzal ani keď sa riešil druhý najväčší problém v ľudských dejinách - dovolenka jeho straníckeho šéfa. 

Rozvoj medzinárodnej spolupráce - najväčší Šeligov problém

"Generálny prokurátor je ruský agent. Minule ho v Lidli videli kupovať ruské vajce - aký väčší dôkaz ešte potrebujete! Slovenské liberálne médiá ho odhalili, gratulujeme, poprosíme o jednu Pulitzerovu cenu!," zablahoželal v úvode svojho statusu na sociálnej sieti médiám smerák Ľuboš Blaha.

Čakal vraj všeličo, ale to, ako sa pustili do generálneho prokurátora za to, že si len robí svoju robotu a chráni zákony - to je normálne, že groteska.

"Nejaké rozkokošené šeligy dokonca Žilinkovi vyčítajú, že ide do Moskvy na nejaké podujatie tamojšej generálnej prokuratúry. No chápete, rozvíjať medzinárodnú spoluprácu je najväčší problém ľudstva," konštatuje poslanec.

Kde je ten jednotný meter?

Podľa neho nikto nerobil ruských agentov z Korčoka ani Sulíka, ktorí tiež nedávno navštívili Moskvu. A médiám podľa smeráka zjavne "nevadí ani to, že Korčok bol na návšteve v Saudskej Arábii, však tam len kameňujú ženy".

"Nevadí, že Čaputová bola na Ukrajine, veď tam náckovia upálili zaživa len 48 Rusov v Odese. Nevadí ani to, že Naď bol v USA, ktoré za slobodu slova mučí Juliana Assanga. Nevadí, že Korčok bol v Izraeli, ktorý okupuje sýrske územie a masakruje Palestínčanov. Nič nevadí - iba Žilinkova návšteva Ruska. Jasný agent," krúti hlavou poslanec.

OĽaNO ministra financií je politický vírus! Stačilo šialených nápadov jedného človeka
Skoncujme s politickým cirkusom koaličnej strany okolo magistra Matoviča! Na skoncovanie s politickým cirkusom vyzýva exposlanec a bývalý spolustraník šéfa rezortu financií Alojz Hlina. Kedysi spolu jazdili v karavane, dnes sa nebavia! Po... Čítať ďalej
06 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Šach-mat: Domáca karanténa pre zdravých ľudí je protiústavná

"A, samozrejme, druhý najväčší problém v ľudských dejinách je Robert Fico. Na tlačovke novinárku z Markízy nezaujímalo nič iné, len to, či šiel po dovolenke do karantény," opisuje Blaha.

"No chápete - čo tam po národnej suverenite, vojne či vlastizrade, poďme riešiť nejaké stupídne Mikasove vyhlášky. Tu môže zúriť aj termonukleárna vojna a v povetrí poletovať atómovky, ale oni budú riešiť Ficove dovolenky," rozčúlil sa Blaha.

Podľa smeráka Markízu zjavne niekto zabudol informovať, že ústavný súd pred pár dňami rozhodol, že domáca karanténa zdravých ľudí je protiústavná.

Blaha hovorí, že tým pádom sa im rozpadol celý ten ich segregačný zákon, ktorý vás ako nezaočkovaných nútil chodiť do domácej karantény po návrate zo zahraničia. Mikas dostal K.O.

Premiér už automaticky odpor voči Dohode medzi USA a SR označil za konšpirácie!
Odmietam konšpirácie, očakávam vecnú diskusiu! Takto zareagoval premiér Eduard Heger na vlnu kritiky, ktorá sa spustila voči dohode o obrannej spolupráci medzi Slovenskom a USA. Slovensko svoju suverenitu nestratí! Takto zmýšľa o vzdore voči... Čítať ďalej
06 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Kto je tu vlastne zahraničný agent?

Podľa opozičného poslanca problémom nie sú dovolenky Fica, ani zahraničné pracovné cesty Žilinku. Problémom je, že liberálne médiá obhajujú americkú okupáciu Slovenska.

"Len aby sa raz náhodou nezistilo, že ste útočili na Fica a Žilinku účelovo na pokyn z americkej ambasády či na pokyn amerických vlastníkov...Pretože ak áno, tak nie Maroš Žilinka, ale vy ste agenti. Americkí agenti. Vlastizradcovia. A to bude bolieť," varoval na záver Blaha.

Veštica predpovedá: Roku 2022 vládne číslica šesť! Čo môžeme pod jej vplyvom očakávať?
Kde nastanú zmeny? A čo naše zdravie? Skončí sa kríza v spoločnosti a v ekonomike? Čo bude so Slovenskom v roku 2022? Veštica Zana pre portál cas.sk priblížila, čo je nám v roku 2022 dané a čo môžeme zmeniť. Rok 2022 ovládne húževnatá číslica... Čítať ďalej
06 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.