Nezabúdajte, o vírus tu nejde! Ide o neustále strašenie a oblbovanie ľudí
06 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Tak už vieme, kto preberie štafetu! 

Po netopieroch, delte a omikrone to budú jelene. Informuje vo svojom statuse na sociálnej sieti europoslanec Milan Uhrík. Zároveň aj kladie zaujímavé otázky.

Kto sa obetuje?

"Čo myslíte, obetuje sa Pfizer a bude ochotný predať za pár miliárd dolárov vakcíny proti novej mutácii?" pýta sa sarkasticky politik. A ďalšia otázka sa nesie v podobnom duchu.

"Obetujú sa vládni politici a zavedú ďalšie núdzové stavy, aby ľudia nemohli proti ich skorumpovanosti a neschopnosti protestovať?"

Veštica predpovedá: Roku 2022 vládne číslica šesť! Čo môžeme pod jej vplyvom očakávať?
Kde nastanú zmeny? A čo naše zdravie? Skončí sa kríza v spoločnosti a v ekonomike? Čo bude so Slovenskom v roku 2022? Veštica Zana pre portál cas.sk priblížila, čo je nám v roku 2022 dané a čo môžeme zmeniť. Rok 2022 ovládne húževnatá číslica... Čítať ďalej
06 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

NAKA vám to vysvetlí

Už vážnejšie sa však Uhrík zamýšľa nad tým, načo je dobré toto neustále strašenie a oblbovanie ľudí. "Na pretvorenie spoločnosti z (kedysi ako tak) slobodnej na spoločnosť kontrolovanú. A kto nevie, čo si o tom myslieť, tomu to NAKA a súdy vysvetlia!"

 

Na obrázku môže byť text

Zdroj: FB: Milan Uhrík

Skutočne ide o naše zdravie?

"Nezabúdajme, o vírus tu nejde!" upozorňuje europoslanec. "Bojujeme proti korona totalite, aby sme mohli znovu normálne žiť," pomenoval veci pravými menami.

OĽaNO ministra financií je politický vírus! Stačilo šialených nápadov jedného človeka
Skoncujme s politickým cirkusom koaličnej strany okolo magistra Matoviča! Na skoncovanie s politickým cirkusom vyzýva exposlanec a bývalý spolustraník šéfa rezortu financií Alojz Hlina. Kedysi spolu jazdili v karavane, dnes sa nebavia! Po... Čítať ďalej
06 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.