Obzvlášť absurdné body v Dohode s USA: Zostane vám hlava stáť!
06 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Heger si TOTO dovolí nazvať štandardnou zmluvou?! Touto otázkou reaguje opozičný poslanec parlamentu na vyhlásenie premiéra o Dohode o obrannej spolupráci s USA.

Heger v tom má jasno

"Odmietam akékoľvek konšpirácie spojené s návrhom Dohody o obrannej spolupráci s USA. Je to štandardná rámcová zmluva, ktorá upravuje podmienky obrannej spolupráce," nevidí problém v podpise zmluvy predseda vlády Eduard Heger.

Dodáva, že zmluvu majú uzavretú so Spojenými štátmi ako kľúčovým členom Severoatlantickej aliancie všetky štáty na východnej hranici NATO, teda aj Poľsko a Maďarsko. "Slovensko je tak poslednou krajinou, ktorá sa pridá," zdôraznil Heger na sociálnej sieti s tým, že dokument rešpektuje suverenitu Slovenska i našu Ústavu či právny poriadok.

Premiér už automaticky odpor voči Dohode medzi USA a SR označil za konšpirácie!
Odmietam konšpirácie, očakávam vecnú diskusiu! Takto zareagoval premiér Eduard Heger na vlnu kritiky, ktorá sa spustila voči dohode o obrannej spolupráci medzi Slovenskom a USA. Slovensko svoju suverenitu nestratí! Takto zmýšľa o vzdore voči... Čítať ďalej
06 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

No ani pre generálneho prokurátora to už také jasné nie je

Opozičný poslanec Tomáš Taraba mu však na sociálnej sieti oponuje. "Tri body, na ktoré upozornil generálny prokurátor sú vo vojenskej zmluve obzvlášť absurdné!" 

Tri obzvlášť absurdné body zmluvy

Tak si ich napíšme, dodáva poslanec, aby sme videli čo si Heger dovolí nazvať štandardnou zmluvou, akých vraj máme množstvo.

1. Sporné otázky zo zmluvy nemôže posudzovať žiaden súd na svete. Znamená to, že zmluva sa nedá v žiadnom prípade vypovedať počas 10 rokov, nech by bola akokoľvek vážne porušovaná,

2. Na vybrané časti vojenských základní nemôže mať prístup žiaden občan SR, ani predstaviteľ štátu.

3. Zmluvná strana má právo využívať aj majetky, pozemky tretích strán bez platenia nájomného alebo poskytnutia náhrady, teda fyzických a právnických osôb, ktoré nie sú súčasťou tejto zmluvy.

Opozičný politik redaktorovi Denníka N: Neoznačujte ma za idiota! Slováci mu vysvetlili, ako vnímajú mainstream
Ste novinár, mali by ste mať elementárnu slušnosť! Takto trochu naivne reagoval líder národniarov Andrej Danko na článok novinára z liberálneho Denníka N. Čitatelia mu vysvetlili, s kým má čo do činenia! "Fico to vraj dnes prehnal, keď povedal... Čítať ďalej
06 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Výzva premiérovi

"Ak si Čaputová, Heger, Korčok a spol. chcú umiestniť nejakých vojakov vo svojej záhrade, nech tak si urobia! Ale prečo v suverénnom štáte má mať niekto právo len tak potenciálne zaberať fyzickým a právnickým osobám ich majetok?" pýta sa politik.

A v závere svojho statusu Taraba premiéra vyzýva: "Ak Heger hovorí, že takýchto zmlúv máme desiatky s inými štátmi, tak ho vyzývam nech ukáže aspoň jednú jedinú s niekým, ktorá by sa tejto podobala."

Tu môžu v povetrí poletovať atómovky, ale riešiť sa bude dovolenka lídra Smeru!
Maroš Žilinka je ruský agent! Tak na tomto odhalení mainstreamových liberálnych médií sa schuti zasmial opozičný poslanec parlamentu. A smiech Ľuboša Blahu neprechádzal ani keď sa riešil druhý najväčší problém v ľudských dejinách - dovolenka jeho... Čítať ďalej
06 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.