A. Belousovová: Pre nás je dohoda s USA jednoznačne okupačnou zmluvou
06 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

Na to, aby sme pochopili celú ohavnosť a nebezpečnosť zmluvy s USA, je potrebné ju vnímať v kontexte ďalších udalostí. - Prináša iný pohľad na túto dohodu predsedníčka NaS, Anna Belousovová.

A k tomu stačí pohľad do mapy

"Pravda je taká," píše A. Belousovová: "že táto dohoda je zlá nielen pre Slovensko, ona je nebezpečná aj pre Európu a svet, pretože je súčasťou dlhodobo pripravovaného vojenského ťaženia voči Rusku." 

Pre nás je táto dohoda jednoznačne okupačnou zmluvou

"Dokonca omnoho horšou, ako boli všetky okupačné dohody v našej doterajšej histórii! Naď a Korčok ňou Slovensko doslova podkladajú pod USA ako lacnú prostitútku." Hovorí nezvyklo ostro politička: "Staneme sa ich kolóniou, kde si môžu robiť, čo len chcú bez akýchkoľvek postihov, pretože ich vojaci nebudú spadať pod naše súdy a z polície SR si môžu robiť dobrý deň. Presne tak je tomu v krajinách, ktoré túto dohodu už podpísali."

Táto vláda a právny štát idú k sebe ako vegetarián a zabíjačka
Poslanec Tomáš Taraba v tom má jasno - NAKA plní politické zadania. To, že NAKA je politická zložka súčasnej vládnej moci, je krásne vidieť na tom, že riešia nejakých miestnych poslancov, že neboli podľa nich dostatočne aktívni pri premenovaní... Čítať ďalej
05 | 01 | 2022 | Eka Balašková

Napríklad Poľsko

"Tam americký žoldnier zmlátil dvoch policajtov. Je právne nepostihniteľný. Jasné, oni sú podľa dohody nadľudia a tak sa aj vo svojich kolóniách správajú a budú správať." Varuje predsedníčka NaS: "Nebudeme mať ani právo kontrolovať, aké zbrane k nám "spojenci" navezú. Pokojne sa tak môžeme stať zásobárňou jadrových, biologických a chemických zbraní." 

Pri jadrových zbraniach je veľká pravdepodobnosť ich "vyfasovania"

Ako to A. Belousovová môže vedieť? "Nedávno sa generálny tajomník NATO vyjadril, že NATO uvažuje o premiestnení týchto zbraní z Nemecka do krajín východnej Európy. Táto dohoda z nás urobí nesvoprávnych obyvateľov vlastného štátu! Vlastne ten štát už náš nebude. Dopadneme totiž horšie ako Indiáni v Amerike...." Upozorňuje politička.

Pre koho dobro?

"Prečo je taký tlak na uzavretie tejto dohody a prečo USA vôbec podpisujú s jednotlivými členskými štátmi NATO tieto dohody o obrane? Pred kým sa ideme brániť? Kto na nás ide útočiť?" kladie politička základné otázky týchto dní.

Ako prežila rok 2021 prezidentka? Správa z paláca.
Aj v minulom roku bola prezidentka Zuzana Čaputová súčasťou množstva dôležitých udalostí. Mnohé sme zaregistrovali všetci. Ale oveľa viac prezidentkiných aktivít verejnosť asi ani len nezaregistrovala. Poďme sa na ne teda pozrieť. Pohľadom... Čítať ďalej
06 | 01 | 2022 | Eka Balašková / TASR

Spochybňujú Spojené štáty NATO?

"Uzurpujú, resp. potvrdzujú si takto svoje výsadné postavenie svetového policajta, lepšie povedané svetového vojnového štváča, ktorý existenciu paktu NATO využil len ako trójskeho koňa na presadenie svojich záujmov. Ak však je NATO len poskokom USA, potom stráca dôvod na ďalšiu existenciu, je zbytočné." Vysvetľuje politička.

Zatiaľ bez názvu

"USA si už aj tak cez dohody o obrane vytvorili vlastnú vojensko politickú organizáciu. Na to, aby sme pochopili, o čo ide USA , stačí pohľad do mapy. Ich cieľom je Rusko- jeho územie, jeho zdroje. Nič sa nedeje náhodou. Preto sa udial Majdan - prevrat na Ukrajine." Ponúka A. Belousovová pohľad na mapu:

Zdroj: FB A. Belousovová
FB A. Belousovovej

"Preto sa nástupom tejto "našej" novej vlády začali masové presuny vojenských konvojov cez územie Slovenska do Pobaltských krajín. Preto tlačí nová politická garnitúra SR dohodu o "obrane". Preto sa deje nový Majdan - prevrat pod taktovkou USA v Kazachstane." Uvádza A. Belousovová najnovšie súvislosti. "Nie je náhoda, že všetky tieto nebezpečné aktivity, táto hra s ohňom sa deje okolo hraníc Ruska!"

Práve naopak, je to zámer!

"Pritom úplne zvrátene USA a ich kolónie obviňujú z eskalácie napätia Rusko. To Rusko, ktoré takpovediac sedí doma, v rámci svojich hraníc, niekedy až nepochopiteľne pokojne reaguje na stupňujúce sa provokácie okolo svojich hraníc a ohrozovanie strategických záujmov a v naivnej viere v rozvoj spolupráce s Európou vložilo obrovské investície do výstavby North Stream-u 2." Konštatuje ďalšie súvislosti A. Belousovová.

Odkaz prezidentke a poslancom: Aj neúplné rodiny potrebujú právny štát!
Základnou bunkou spoločnosti je rodina. Nie vždy to však dvom, ktorí si rodinu založili, vydrží. V neúplných rodinách dominujú mnohokrát roky trvajúce súdne spory. Práve im sa venuje Slavěna Vorobelová. Životné priority "Pre väčšinu z nás je to... Čítať ďalej
06 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Svet je dnes na križovatke

"Vojna nie je až taký vzdialený pojem! V Kazachstane reálne zomierajú ľudia, tak ako tomu bolo pred pár rokmi na Ukrajine. Svoji zabíjali svojich pre koho blaho?" Pýta sa Belousovová, aby si vzápätí odpovedala: "Pre blaho tých, čo zarábajú na smrti a žijú z vojen. O čo by bol svet krajší a lepší, ak by v ňom platilo to, o čom spieva John Lennon vo svojej piesni Imagine." A na záver cituje zmienenú pieseň: 

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.