Táto vláda a právny štát idú k sebe ako vegetarián a zabíjačka
05 | 01 | 2022 I Eka Balašková

Poslanec Tomáš Taraba v tom má jasno - NAKA plní politické zadania.

To, že NAKA je politická zložka súčasnej vládnej moci, je krásne vidieť na tom, že riešia nejakých miestnych poslancov, že neboli podľa nich dostatočne aktívni pri premenovaní nejakej ulice v dedine na severe Slovenska, ale neriešia politikov, ktorí vedome pripravili zmluvu, ktorá zo Slovenska má spraviť protektorát.

Inteligentná reakcia inteligentnej ministerky

"Veronika Remišová, si už obtiera ústa o Maroša Žilinku, vraj nemá robiť politiku. Takto reagovala na jeho zásadných 35 pripomienok k danej vojenskej zmluve, hlasovanie za ktorú je vlastizradou. Je úplne jedno kto je na druhej strane, či Čína, Rusko alebo USA." Rozhorčuje sa poslanec. 

GP reprezentuje právny štát

"Posledné zvyšky právneho štátu, potom čo si prezidentka podmanila cez svojich kamošov ústavný súd, ktorý o porušovaní ľudských práv rozhoduje 1,5 roka, dnes reprezentuje už len Maroš Žilinka." Konštatuje T. Taraba: "Ten tak ako mu to nariaďuje zákon, predniesol pripomienky vo veciach, ktoré nie sú v súlade s právnym poriadkom. Robí to pri každom zákone."

Politologička Szomolányi: Matovič dláždi cestu k moci Smeru a Hlasu
Prelom rokov je čas, kedy viac bilancujeme a tiež sa viac snažíme nahliadnuť do budúcnosti. Denník HNonline pripravil rozhovor s politologičkou a sociologičkou Soňou Szomolányi. Polarizácia spoločnosti nie je nič nové V minulom roku sa... Čítať ďalej
05 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Kto tu robí politiku

"Táto vláda a právny štát idú k sebe ako vegetarián a zabíjačka. Právny štát zlikvidovali a na jeho dokonanie im zostáva už len zlikvidovať Žilinku." Ten podľa predsedu strany Život-NS nerobí politiku, on vykonáva funkciu ako mu to ukladá zákon.

"Politiku robí napríklad každý deň v médiách provládny politruk Mazák." Dodáva poslanec: "Naposledy ako predstaviteľ "nezávislej súdnej mocin" sa tento politický aktivista vyjadril: "Fico je v koncoch." No povedzte nie je to hlboko odborné, nestranné a na úrovni? To nie je politika," uzatvára svoj status T. Taraba.

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.

Vox populi, alebo čo na dohodu s USA hovoríte vy, čitatelia?
Obávam sa, že dnes je ten deň, kedy niektorí ministri či poslanci pri pohľade na sociálne siete škrípu zubami a myslia si, že nie politici robia zlé rozhodnutia, vymeniť treba národ. Lebo ten slovenský dáva jasne najavo, čo si myslí. Vypne pani... Čítať ďalej
05 | 01 | 2022 | Eka Balaskova