Vox populi, alebo čo na dohodu s USA hovoríte vy, čitatelia?
05 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

Obávam sa, že dnes je ten deň, kedy niektorí ministri či poslanci pri pohľade na sociálne siete škrípu zubami a myslia si, že nie politici robia zlé rozhodnutia, vymeniť treba národ. Lebo ten slovenský dáva jasne najavo, čo si myslí. Vypne pani prezidentka internet? Lebo diskusie na svojej nástenke už mnohým obmedzila...

Toto hraničí s vlastizradou!

Peter B. "Pekne vidno ako zástancovia tejto "okupačnej" zmluvy nedokážu normálne demokraticky bojovať za to čo chcú urobiť, lebo vedia že ide o vlastizradu a dostatočnú podporu občanov by nikdy nezískali. Veď im nikto nebráni spísať petíciu za americkú základňu, aspoň by sa ukázalo koľko ľudí ju tu naozaj chce. Vedia iba osočovať oponentov a ešte si na to platiť prospechárov bez morálky."

Ľudmila K: "Držím palce veľmi silno. Nech zvíťazí zdravý rozum!"

Daniela M: "Odmietnuť v plnom rozsahu alebo vypísať referendum! Snáď po odchode iných dlhoročných vojsk si takto bezprizorne sem nenakvartirujeme ďalšiu cudziu armádu!!!"

Pavel U: "V 1968. som maturoval. V 2021 maturuje moja vnučka. Nechcem, aby zažívala to, čo sme zažívali my. Vtedy sa to volalo Pozývací list, dnes je to tento paškvil." 

Emeritný sudca - podpis dohody bez referenda je trestný!
Nakoľko je táto téma veľmi závažná, vyjadrenie JUDr. Štefana Harabina vám prinášame v plnom znení, bez úprav. Hromadná pripomienka k Návrhu na uzavretie Dohody o spolupráci v oblasti obrany medzi vládou Slovenskej republiky a vládou... Čítať ďalej
05 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Nájdu sa však aj ironické názory

Barbora B: "Takze generalna prokuratura a odborari odmietaju obrannu zmluvu s USA. Cez to nejde vlak. Rozhodnut by mal Slovensky futbalovy zvaz, alebo Svaz houslistu. Ministerstva obrany a zahranicia by im do toho nemali kecat."

Matej H: "A čo pracovníčky na E50?" 

Daniela M dokonca spochybňuje vzdelanie Generálneho prokurátora: "Ten Zilinka je mudry ako televizor, clen spolku najvacsich zufalcov. Ach jo."

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.