Elitný vyšetrovateľ: Odborná skupina na obnovenie dôvery je infantilný nápad
05 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

Unáhlený spôsob "riešenia" budovania dôvery v štát cez vzbudzovanie nedôvery.

Jozef Šátek o úspechu tejto skupiny píše, žeako sa spieva: "Na svätého Dindy, čo nebude nikdy".

"Už pri vytvorení tejto "odbornej skupiny" premiérom Hegerom som kritizoval tento jeho unáhlený a nepripravený spôsob riešenia problému nedôvery občanov v štátne inštitúcie." Upozorňuje J. Šátek: "Osobne si myslím, že to bolo skôr mediálne riešenie problému a pokus o jeho časové odsunutie, ktorý podľa následného rozpustenia skupiny mal vyšumieť do prázdna."

Odborná skupina bez činnosti

"Jednotliví členovia tejto značne nesúrodej skupiny sa verejne vyjadrili, že o žiadnom opatrení sa nediskutovalo dostatočne a k žiadnemu neboli prijaté žiadne záverečné stanoviská, takže samotní členovia skupiny nevedeli ani presne určiť rozsah nimi prerokovávaných návrhov a ani znenie týchto záverečných opatrení, keďže o týchto nikdy ani nehlasovali." Konštatuje vyšetrovateľ. 

Viete, ako si vaše meno prečíta nevidiaci?
Otázka znie, ako začiatok nejakého veľmi čierneho vtipu, ale odpoveď znie - prstami. Dnes vám predstavíme pána, ktorý to má "na svedomí. Pripomína si ho aj Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska. Ak ste zvedaví na to vaše meno v Braillovom... Čítať ďalej
05 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Nezmyselný krok

"Obnovenie činnosti skupiny až po "zvládnutí koronakrízy" je len potvrdením, že tento Hegerov krok nemal žiadny faktický zmysel. Toto nesystémové opatrenie ani nikdy k úspechu nemohlo viesť a súčasné vládne zoskupenie len opakovane dokazuje svoju manažérsku neschopnosť založenú na úplnej myšlienkovej vyprázdnenosti." Uzatvára J. Šátek.

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.