Silvester sa na Turci mohol skončiť tragicky. Prečo? Lebo medveď
04 | 01 | 2022 I Eka Balašková

Silvestrovská kontrola poľovníckeho revíru sa pre muža z Turca takmer skončila tragicky. Zaútočil na neho medveď, informuje Plus1deň.

Poľovníci z Turca sa na silvestra vybrala do hôr. Prikŕmiť zver, skontrolovať revír a prezrieť mladinu, kde by sa mohli nachádzať zaľahnuté diviaky, keďže aj na Slovensku máme africký mor ošípaných. Spozorovali diviačie stopy a tak do krovia pohnali psy, aby diviaka vyhnali. Ozval sa však štekot a následne ozrutný rev.

Z kríkov vybehol medveď

Najskôr chcel ujsť, no po chvíli sa otočil a zamieril priamo na poľovníka. Zuzana Marčeková, hovorkyňa Univerzitnej nemocnice v Martine, uviedla, že muž leží na traumatologickom oddelení, je po operácii a mimo ohrozenia života. „Mal viacero povrchových rán a viacnásobnú zlomeninu ruky. Preventívne mu bola podaná vakcína proti besnote."

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.

Uteč kto môžeš, Slovensko patrí iba primitívnej moci a celebritám na nej prisatých
Keby hlúposť na Slovensku tiekla, sme krajinou jazier, vodopádov, fjordov a močarísk a to ešte s oceánom okolo jej hraníc. Hlúposť moci trpiacej komplexom geniality, hlúposť celebrít, užívajúcich si z moci nadojené prachy a áno, hlúposť nás... Čítať ďalej
02 | 01 | 2022 | Ivan Brožík