D. Kramplová - nech rozhodnú občania!
05 | 01 | 2022 I Eka Balašková

Proti odovzdaniu našich letísk Američanom bojujeme v SNS od roku 2018, píše Dagmar Kramplová, bratislavská krajská predsedníčka SNS.

"Ako občania zvrchovaného štátu odmietame vydať naše letiská Američanom a preto žiadame, aby o tejto dohode nerozhodovali Naď s Korčokom, ale výlučne občania SR v referende!"

Kto z koho

"Včera sa na našu stranu pridala aj Generálna prokuratúra, ktorá žiada odmietnuť obrannú dohodu s USA ako celok." Neskrýva radosť D. Kramplová: "Presne takto si predstavujeme zodpovednú prácu štátnych orgánov. Korčok s Naďom majú ale vlastné inštrukcie a žiadne pripomienky ich nezastavia. "

Národ nesúhlasí s plazivou americkou okupáciou!

"Ako občania zvrchovaného štátu odmietame vydať naše letiská Američanom a preto žiadame, aby o tejto dohode nerozhodovali Naď s Korčokom, ale výlučne občania SR v referende!" Navrhuje riešenie situácie D. Kramplová.

Politológ: Odpor proti vojenskému paktu s USA sa zvyšuje!
"Dnes som dostal pozvánku na rozporové konanie, ktoré sa uskutoční zajtra o 14.00 hod. na Ministerstve obrany SR." Informuje na svojej stránke na sociálnej sieti politológ a historik Eduard Chmelár. Mandát na rokovanie Ten má od vyše 20 000... Čítať ďalej
04 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.