MUDr. Bukovský: Prezidentka si praje hrdý národ. Je však neschopná
03 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

K novoročnému prejavu pani prezidentky sa na sociálnej sieti vyjadril aj MUDr. Igor Bukovský. A tiež to nebolo práve najláskavejšie vyjadrenie.

Čo vlastne prezidentka chce?

"Prezidentka Zuzana Čaputová, ktorá „nerozumie svojmu národu“, chce od svojho národa, aby sa správal viac „kráľovsky“, teda vraj „slobodne a hrdo občiansky“. Povedala to v novoročnom prejave 1. januára 2022." Konštatuje MUDr. Bukovský: "Podľa môjho názoru však práve ona veľkou mierou prispela k tomu, že sú naše základné ľudské a občianske práva potláčané, popierané a odstraňované."

Jej vlastné činy popierajú obsah jej slov a prejavov.

"Jej maska na tvári počas prejavu, je pre mňa dôkazom aj toho, že samotná naša prezidentka koná buď ako poddaná alebo ako neschopná poskytnúť verejnosti vzor logického a kritického myslenia." Upozorňuje kriticky I. Bukovský.

Tri veľmi zaujímavé otázky lekára
Všetky naše rozhodnutia sú rozhodovaním sa, aké to má prínosy a aké sú riziká. Aktuálne by MUDr. Igor Bukovský chcel položiť tri otázky ľuďom, ktorí uverili propagande strachu a sú dobrovoľne alebo nasilu očkovaní. 3x prečo sa nebude vyjadrovať k... Čítať ďalej
01 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Kto nesie vinu za situáciu na Slovensku?

Dr. Bukovský odpovedá aj na túto otázku: "Ak chce zachrániť Slovensko pred ďalším spoločenským úpadkom a (politickým, ekonomickým, právnym aj fyzickým) násilím, mala by sa postaviť na stranu občanov a prispieť k odstráneniu súčasnej vládnej svojvôle a nie ďalej stáť na strane zdiskreditovanej a zlovestnej vlády a poučovať „ľudí“. Zlobu, nenávisť a celospoločenskú katastrofu v našom štáte vyvolala súčasná vláda, nie občania!"

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.