A. Belousovová: Minister ako generál čo ušiel z boja
03 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

V predposledný deň minulého roka rozčeril hladinu verejnej mienky minister zdravotníctva, ktorého netrápi omikron, pred ktorým nás varuje ako pred vlnou, ktorá Slovensko už naozaj dobre že nezmetie. Asi to s tým omikronom nebude až také vážne. Alebo...? Píše Anna Belousovová.

Bojový stav

Anna Belousovová sa rozhorčuje, že už dlho nám naši vládni činitelia tvrdili a tvrdia, že sa nachádzame v bojovom stave a podľa toho prijímajú aj neustále tvrdšie opatrenia voči občanom. "Rodiny sa nemajú stretávať, starí ľudia sa trápia v samote, deti poznajú školu len cez počítač." Uvádza príklady predsedníčka mimoparlamentnej strany Národ a spravodlivosť: "Už druhý rok žijeme doslova v bojových podmienkach."

Ako sa zaobchádzalo s generálmi, ktorí ušli z boja?

Lebo toto sa inak, ako dezercia - útek z boja nazvať nedá ani podľa A. Belousovovej. Z toho boja s covidom totiž pán minister podľa nej utiekol. A nechal tu ľudí "napospas osudu v nemocniciach, ktoré sú vraj preplnené a ich pracovníci nestíhajú. Čo chcel týmto pán minister povedať?"

Politológ: Nabudúce dostaneme EAN na čelo?
Našim čitateľom dobre známy RNDr. Ján Baránek bol hosťom v relácii Eriky Vincourekovej na ZVTV a ich rozhovor bol veľmi zaujímavý. Nie len pre veriacich ľudí. Nežili sme normálnu dobu Sme na Slovensku prvá generácia, čo nezažila vojnu, hladomor,... Čítať ďalej
01 | 01 | 2022 | Eka Balaskova
?session=true

Ani ten omikron nebude asi až taký strašný

Aký príklad ukazuje pán minister zdravotníckym pracovníkom, ktorí určite nemajú na luxusné dovolenky. Jednak financie a tiež ani svedomie, ktoré by im dovolilo oddychovať na pláži v čase, keď ich kolegovia chodia domov akurát prespať medzi službami. Na záver A. Belousovová dodáva: "A nám ostatným pán minister dal najavo, že to asi s tým omikronom nebude až také horúce."

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.

Od pondelka môžu byť v režime OP otvorené prevádzky verejného stravovania
Od pondelka môžu byť pre očkovaných a ľudí, ktorí v posledných 180 dňoch prekonali ochorenie COVID-19 (režim OP), otvorené všetky prevádzky verejného stravovania aj na konzumáciu na mieste. Vyplýva to z aktualizovanej vyhlášky Úradu verejného... Čítať ďalej
03 | 01 | 2022 | Ivan MIhale/tasr