Vždy seriózny Maroš Žilinka vymenil oblek za špeciálny outfit
02 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

Generálny prokurátor Maroš Žilinka novoročný pozdrav predniesol v netradičnom outfite. Oblek vymenil za netradičné šporotové oblečenie.

Novoročný pozdrav generálny prokurátor Maroš Žilinka predniesol v netradičnom outfite. "Priateľom," ako familiárne nazval tých, ktorí si video zverejnené na sociálnej sieti zaželal okrem šťastia aj niečo iné a osobitne pozdravil aj cyklistov. 

"Milí priatelia, nech je tento rok presne takým, aký si ho želáme," hovorí vo videu Žilinka. "Nech sme šťastní a hrdí, že žijeme na Slovensku," dodáva.

Osobitne pozdravil cyklistov, ktorým zaželal v závere veľa šťastných kilometrov.

Odhalený úmysel ministra financií ohľadom návrhu poslaneckých platov!
"Človek si niekedy vážne kladie otázku, či je náš minister financií taký "osemuhlový", alebo si myslí, že sme takí hlupáci, alebo sa nebodaj len hrá a nakoniec obetuje všetko, vrátane sám seba na oltári popularity," zamýšľa sa autorka článku na... Čítať ďalej
02 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.