Nemecko: Vyše 95-percentný podiel nákazy Omikronom u očkovaných
03 | 01 | 2022 I Ingrid Vrabcová

 

V najnovšej správe nemeckého Inštitútu Roberta Kocha (RKI) sú zaujímavé údaje o tom, kto bol nakazený variantom Omikron. Výsledky zrkadlia poznatky aj z iných krajín, ako je Dánsko alebo Spojené kráľovstvo. Ako sa dalo očakávať, Omikron vytláča ostatné verzie, konštatuje rakúsky portál tkp.at.

Nemecký Inštitút Roberta Kocha (RKI) priebežne zverejňuje týždenné správy. V aktuálnej správe z 30.12.2021 sú pomerne zaujímavé informácie o tom, kto sa nakazil Omikronom.

„V období od 21. 11. 2021 do 27. 12. 2021 bolo v Nemecku prostredníctvom systému hlásenia zaslaných celkovo 10 443 podozrivých prípadov variantu Omikron, z ktorých 1 555 bolo bez pochybností potvrdených sekvenovaním celého genómu, zatiaľ čo 8 888 bolo klasifikovaných ako podozrenie na Omikron testovaním PCR špecifickým pre variant."

Po očkovaní proti koronavírusu: 1 919 úmrtí a približne 200 000 nežiaducich účinkov (Susanne Ausicová)
Komentár Susanne Ausicovej (The Epoch Times) Myokarditída, trombóza, Guillainov-Barrého syndróm. Po očkovaní vakcínou proti COVIDu sa opakovane vyskytujú závažné vedľajšie účinky. Podľa najnovšej bezpečnostnej správy Inštitútu Paula Ehrlicha... Čítať ďalej
28 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

V správe sa ďalej uvádza, že len 543 prípadov, resp. 5 percent, bolo nakazených v zahraničí. Očkovací status bol neúplný len v 4 206 z celkového počtu 8 888 prípadov. 186 osôb, ktoré mali pozitívny test, nebolo očkovaných, 4 020 osôb bolo označených ako „plne očkovaných" a z nich 1 137 bolo dokonca plne očkovaných posilňovacou vakcínou. U 4 674 osôb sa očkovací status zjavne nezisťoval.

V Izraeli čoraz viac ľudí odmieta geneticky modifikovaný „booster“...  a ako sa z očkovaných stávajú neočkovaní
Komentár Peter F. Mayer Na mieste je otázka, či očkovanie vôbec funguje. Protesty sa stupňujú. Zdá sa, že Omikron sa teraz používa ako zámienka na zakrytie skutočnosti, že prípravky genetického inžinierstva schválené v EÚ nikdy nepriniesli to, čo... Čítať ďalej
28 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Spomedzi osôb, ktorých očkovací status je známy, je 96 percent aspoň dvakrát a 27 percent trikrát očkovaných.

Informácie o príznakoch sú uvedené v 6 788 prípadoch. Prevažne neboli hlásené žiadne alebo len mierne príznaky, ako napríklad prechladnutie (54 percent), kašeľ (57 percent) a bolesť hrdla (39 percent), 124 ľudí muselo byť hospitalizovaných, dodáva tkp.at.

Ako si IT magnát „kúpil" verejnú mienku: Médiá a vedci tancujú, ako im Bill Gates píska 
Podľa prieskumu amerického mediálneho portálu MintPress Bill Gates „investoval" prostredníctvom svojej nadácie takmer 320 miliónov amerických dolárov do „produkovania“ názorov vo svoj prospech, píše rakúsky Wochenblick. Peniaze údajne prúdili do... Čítať ďalej
20 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.