Čudné vetry vejú nad Slovenskom
01 | 01 | 2022 I Ivan Brožík

"Čudné vetry vejú nad Slovenskom." zamýšľa sa v statuse na sociálnej sieti Anton Hrnko. Česť z jeho úvah preberáme v citáciach.

"V čase, keď vlády baltských štátov nechajú oslavovať estónskych, lotyšských a litovských hrdlorezov z SS (však podľa estónskej vlády nemali kde inde bojovať proti ruskej okupácii a boľševizmu; či do tohto boja patrilo aj masové vyvražďovanie židov a Rusov už skromne pomlčali);..."

V tom istom čase

"V čase, keď na Ukrajine oslavujú banderovských "hrdinov" v súzvuku s celou Európou i baštou demokracie USA. Pritom aj tí najsurovejší príslušníci PO HG boli úplní anjelici oproti radovým banderovcom...."

Anton Hrnko pokračuje

"V čase, keď v susednom Maďarsku na piedestál národného hrdinu postavili M. Horthyho, prvého spojenca A. Hitlere pri rozvracaní európskeho poriadku, ktorý viedol k druhej svetovej vojne a hlavného zodpovedného za vykynoženie státisícov  maďarských židov a dvojnásobného agresora proti územiu Slovenska;..."

Absurdná Logika

"V tom čase slovenská NAKA vyšetruje desiatich poslancov zo zastupiteľstva mesta Varín z podpory a propagácie hnutí smerujúcich k potláčaniu ľudských práv. Avšak nie za to, čo spravili, ale za to, čo nespravili. Nerevidovali uznesenie ich predchodcov spred 30 rokov!"

Poznámka redakcie HD - Anton Hrnko naráža na skutočnosť, že NAKA stíha poslancov za to, že nehasovai za premenovanie uice Dr. Tisa.

Začiatok roka je významným cirkevným sviatkom
Na začiatok nového roka slávia katolícki veriaci Slávnosť Panny Márie Bohorodičky. Tento prikázaný sviatok pripomína dôležitú úlohu Márie v dejinách spásy ako matky Božieho syna. "Podľa záznamu v evanjeliu svätého Lukáša o narodení Božieho syna... Čítať ďalej
01 | 01 | 2022 | TA SR/Ivan Brožík

_____________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.