Predpoveď Baby Vangy na rok 2022: Prídu mimozemšťania! My ich tu máme už od roku 2020
01 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Slovensko ako prvé na svete zaznamenalo prítomnosť mimozemšťanov! Slepá Bulharka, ktorá je u našich čitateľov veľmi obľúbená, predpovedala na rok 2022 príchod mimozemšťanov na našu planétu. My ich tu však máme už skoro dva roky!

Jasnovidka Vanga počas svojho života predvídala viaceré katastrofy. Napríklad černobyľskú haváriu, rozpad Sovietskeho zväzu, tragédiu ponorky Kursk, útoky z 9/11, globálne otepľovanie, cunami a následnú nukleárnu katastrofu v japonskej Fukušime, píše portál topky.sk.

Na stránke Yearly-Horoscope.org sa teraz objavilo ďalších šesť predpovedí, ktoré sa majú naplniť v roku 2022. Medzi nimi je aj príchod mimozemšťanov. Tu však naozaj musíme s jasnovidkou nesúhlasiť. Každý Slovák totiž pozná hneď niekoľkých, ktorí určite nepatria na našu planétu, a pohybujú sa tu už pár rokov!

Prílet mimozemšťanov

Jednou z najzaujímavejších predpovedí Baby Vangy, ktoré učinila pred svojou smrťou v roku 1996, je zmienka o podmorskom kráľovstve, ktoré ľudstvu pomôžu vybudovať mimozemšťania. V roku 2130 majú na zdecimovanú Zem prísť bytosti z vesmíru a uľahčiť človeku žiť pod vodou.

Myslite na plaché tvory okolo polnoci
S apelom na všetkých milovníkov petárd na Slovensku prišla stránka FB Zomri (Michal). "Predtým, ako budeš chcieť použiť zábavnú pyrotechniku, spomeň si na nich" Píše ZOMRI. My uverejňujeme kompetný... Čítať ďalej
31 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

Mimozemšťania by mali prísť už v nasledujúcich rokoch. Jej proroctvo je spojené so záhadným objektom Oumuamua, ktorý preletel našou Slnečnou sústavou a bol objavený v roku 2017. Údajne má ísť o vesmírnu loď, ktorá pátra po známkach života. Na Zemi chcú získať zajatcov. 

Jeden z Marsu, druhý z Venuše

Na Slovensku sa to však už deje, konkrétne od roku 2020. Objavili sa u nás mimozemské tvory, obsadili vládne posty, z obyvateľstva si urobili zajatcov a bľabotajú nezrozumiteľným jazykom. 

Je očividné, že každý líder koaličnej strany predstavuje mimozemskú civilizáciu z iného kúta našej galaxie. Nerozumejú si totiž ani sami medzi sebou, a tak vznikajú zbytočné konflikty.

Líder SaS pomenoval najzásadnejšiu vec, ktorá sa koalícii počas roka podarila
Bol to kľúčový krok pre ďalšie fungovanie koalície! Takto ohodnotil jarnú výmenu premiéra minister hospodárstva. Čo sa však za dva roky vo vláde naučil nekomentovať? Jediné pozitívum za celý rok? Výmena premiéra! Najzásadnejšia vec, ktorá sa... Čítať ďalej
31 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Pokusné laboratórium

Je úplne pochopiteľné, že takáto medziplanetárna koalícia sa musí najprv naučiť spolu komunikovať, potom sa jednotlivci musia naučiť nepresadzovať len vlastné záujmy a nakoniec sa musia naučiť robiť svoju robotu aj s nejakými pozitívnymi výsledkami.

Pýtate sa: Nemali to už dávno vedieť? Koho nám to sem, preboha, poslali? Nejakých amatérov, ktorí sa všetko majú naučiť za pochodu a ani to im nejde?

Nuž, milí čitatelia, my sme asi nejaká skúšobná planéta, konkrétne skúšobná krajina. Milí mimozemšťania si u nás zriadili laboratórium, kde skúšajú, čo obyčajný Slovák dokáže vydržať. Tak vám, drahí Slováci, prejeme do Nového roku pevné nervy a vláde na začiatok oveľa lepších tlmočníkov.

Ministrovi zdravotníctva doručili hodinovú výpoveď. Pozrite sa, kto a ako
Okamžitú výpoveď zo zamestnania doručili dnes ministrovi Lengvarskému, nominantovi OĽaNO, členovia vedenia strany SMER - SD Ľuboš Blaha a Erik Kaliňák. Tvrdia, že je od občanov Slovenska. "Je neprijateľné, aby minister zdravotníctva na jednej... Čítať ďalej
31 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.