Ľudia so slzami v očiach prosili, aby sme vyhnali gaunerov, opísal poslanec za Smer stretnutie pri hrobe Lučanského
31 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Stovky ľudí, stovky sviečok, slzy v očiach...," týmito slovami opísal poslanec Ľuboš Blaha (SMER - SD) stretnutie ľudí pri spomienke na generála Milana Lučanského. Zišli sa na mieste, kde opočíva, na Národnom cintoríne v Martine.

Blaha tiež dodal, že generála Lučanského o život pripravila matovičovsko-lipšicovská mafia. A napísal aj iné... Aj to, ako si na generála Lučanského nespomenula prezidentka Zuzana Čaputová.

Poďakovanie a svoje pocity zo spomienkového stretnutia pri hrobe generála Lučanského zhrnul poslanec strany SMER - SD Ľuboš Blaha v pätnástich bodoch.

"Ľudia dnes v Martine spomínali na generála Milana Lučanského, ktorý po celý svoj život bojoval s mafiou - až ho tá Matovičovsko-Lipšicovská mafia pripravila o život, píše v prvom bode.

Bola to vražda

V tých nasledujúcich opisuje, ako vnímal atmosféru spomienkovej udalosti. "Dnes prišli na Národný cintorín ľudia z celého Slovenska, aby zapálili sviečku za hrdinu, ktorý bojoval za to, aby naše deti mohli žiť v bezpečnejšej krajine. Vidieť toľko ľudského dobra a nádeje - to bolo niečo také silné a krásne, že ešte teraz sa mi chveje hlas. Po celom Slovensku ľudia zapaľujú sviečky za Milana - všetci spoločne veríme, že si spravodlivosť vrahov doženie," napísal.

Opisuje aj to, koľko veľa sa dozvedel o smrti Milana Lučanského a zdôveruje sa s vlastnými pocitmi. " ...už v sebe nemám ani milimeter pochybností - zavraždili ho."

Blaha si myslí, že na Slovensku už asi nikto nepochybuje o tom, že vo vražde generála má prsty Matovičova vláda. A dodáva, že spravodlivosť si ich nájde a budú pykať za svoje zločiny.

Ďakuje všetkým, ktorí v Martine boli a vzdali úctu Milanovi Lučanskému a aj tým, ktorí zapálili sviečku doma či na miestnej policajnej stanici. "Generál si našu úctu a vďaku zaslúži," dodáva.

Podpis zosnulého exšéfa polície je pod množstvom úspešných prípadov
Dnes je tomu presne rok, čo v Prešove zomrel generál Milan Lučanský. Mainstreamové médiá vtedy na jeho meno s veľkou obľubou hádzali špinu, ako na skorumpovaného človeka... Pravdou je, že po sebe zanechal nemalé úspechy. Aké? Kto bol Milan... Čítať ďalej
30 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

Ľudia prosili, aby vyhnali gaunerov

Na sociálnej sieti zverejňuje aj prosbu: "Prosím, vysvetlime našim deťom, že my na Slovensku nemusíme oslavovať hollywoodskych akčných hrdinov - my máme ozajstných. Národných. My máme Milana Lučanského. Nepotrebujeme ani béčkové filmy o sicilských mafiánoch - vládne tu mafia, ktorá zabíja vo väzbe policajtov a hrdinov. Matovičova mafia."

Tým, ktorí ho sledujú odkazuje, že boj nevzdáva, že mafiu zničí. "Tú prvú, hrubokrkú zničil generál. Tú druhú, matovičovskú zničíme my," sľubuje.

"Stisol som dnes stovky rúk. Ľudia ma so slzami v očiach prosili, aby sme už tých gaunerov vyhnali. Nevládzu. Slovensko už má toho plné zuby. Zachráňme vlasť. Berú nám slobodu, zavadzajú očkovací fašizmus, Američania si z nás idú urobiť vojenskú základňu a vo väzbe umierajú ľudia, ktorých sa vláda bojí...," opisuje ďalej atmosféru na Národnom cintoríne pri hrobe generála Milana Lučanského.

Čaputová toto nevníma

V príspevku tiež kritizuje prezidentku Zuzanu Čaputovú. "V tragickej chvíli, na výročie vraždy Milana Lučanského si prezidentka Čaputová vycapí na sociálnu sieť vyrehlenú fotku s frajerom, ako si užíva prechádzku v Tatrách. Žiadne "ďakujem, pán generál". Žiadna sústrasť," upozorňuje poslanec.

"Keby surovosť kvitla, tak je Čaputová obrastená ako botanická záhrada. Slovensko dnes urobilo to, čo nedokázala urobiť hlava štátu. Vyslali sme odkaz - že my na našich národných hrdinov nezabúdame," píše ďalej Ľuboš Blaha. A dodáva symbolické: Ďakujeme, pán generál!

Ľuboš Blaha: Generál Lučanský opovrhoval Hamranom! Slovensko nikdy nezabudne
"V týchto dňoch celé Slovensko s hrôzou sleduje, ako dehonestuje slovenskú políciu jej prezident Štefan Hamran. Šikanuje záchranárov, terorizuje opozíciu, zastrašuje ľudí a používa slovník ako pohonič. Keby to videl generál Milan Lučanský, krútil... Čítať ďalej
22 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.