Ľuboš Blaha: Generál Lučanský opovrhoval Hamranom! Slovensko nikdy nezabudne
22 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

"V týchto dňoch celé Slovensko s hrôzou sleduje, ako dehonestuje slovenskú políciu jej prezident Štefan Hamran. Šikanuje záchranárov, terorizuje opozíciu, zastrašuje ľudí a používa slovník ako pohonič. Keby to videl generál Milan Lučanský, krútil by hlavou."

"V policajných kruhoch všetci vedia, čo si o Hamranovi myslel - opovrhoval ním tak, ako dnes celé Slovensko," píše Ľuboš Blaha v príspevku na sociálnej sieti. Vyzýva ľudí na celom Slovensku. "Nech sa rozhoria sviečky na celom Slovensku za generála Lučanského". 

"Hamran si s Milanom Lučanským vybavoval účty až po smrti - tak to robia zbabelci. Kopal doňho, keď sa už generál nemohol brániť. 
Brániť sa nemohol, pretože bol odstránený. A odstránili ho presne tí, čo si tam dosadili Hamrana. Milan Lučanský zomrel, pretože toho vedel príliš veľa o Matovičovi, Lipšicovi a celej tej ich mafii," píše v úvode emotívneho príspevku Ľuboš Blaha.

Lučanského podľa Blahu strčili do väzby na základe vymyslených udaní a strojca týchto udaní onedlho na to spáchal samovraždu. "Kvôli chybe vyšetrovateľov - neslávne známych čurillovcov. Príliš veľa náhod...," vysvetľuje Blaha.

Slovensko podľa Ľuboša Blahu, keď bol Milan Lučanský "zasamovraždený", plakalo a čurillovci oslavovali a spolu s nimi podľa neho oslavovala celá matovičovsko-lipšicovská mafia. 

"Zbavili sa hrdinu, ktorého si vážilo celé Slovensko. Zbavili sa hrdinu, ktorý poslal za mreže vraždiace mafiánske monštrá a Slovensko mu za to navždy ostane vďačné. Zbavili sa hrdinu, ktorý ich ohrozoval," píše.

Prezidentka ako zhasínajúca progresívna modla?
To je komentár poslance Gyimesiho (OĽaNO). Svedčí to o skutočne "vykopanej vojnovej sekere" medzi prezidentským palácom a stranou OĽaNO? Vlastne aj poznámku sme si všimli iba ako komentár pod statusom ministra financii. Je to len "riťolezectvo"... Čítať ďalej
21 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

Slováci nikdy nezabudnú

A dodáva, že Slováci nikdy nezabudnú na to, ako sa akože potkol o papuču. "Nikdy nezabudnú ani na "samovylupovanie" oka, na to, ako ho viezli do Ružomberku k "ich človeku" Lengvarskému. Nikdy nezabudnú, že mu nedovolili vidieť rodinu ani len prečítať list od dcérky. A nikdy nezabudnú na to, ako Milana Lučanského zabili. Nikdy nezabudnú na to, ako ministerka Kolíková sypala soľ do rán generálovej rodine. A nikdy nezabudnú, že 30. decembra 2020 došlo k prvej politickej vražde v dejinách samostatného Slovenska.

Nie, Slováci nikdy nezabudnú. A vrahov si spravodlivosť doženie - to sľubujeme," píše Blaha.

Takmer rok po smrti generála Lučanského Slovensko podľa Blahu dokázali pretvoriť na policajný štát a vytvorili systém mafiánskych udavačov, rozbehli politické čistky, zaviedli tu hrôzostrašnú segregáciu a zobrali ľuďom slobodu. 

"Toto by Milan Lučanský ako policajný prezident nikdy nedopustil a práve preto tam potrebovali úslužných hamranov, ktorí splnia akýkoľvek pokyn vládnej mafie, píše Blaha. A vyzýva k tomu, aby sa k nemu ľudia 30. decembra o 14:00 na celom Slovensku pridali a zapálili sviečku. 

"Blaha tak urobí na Národnom cintoríne v Martine, kde si pripomenie hrdinu, ktorý celý svoj život bojoval so zlom. Vzdá úctu človeku, na ktorého mohol byť policajný zbor právom hrdý. A človeku, ktorý patril k tomu najlepšiemu, čo moderné Slovensko stvorilo," oznámil na sociálnej sieti.   

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.

Samuel Marec o tom, ako NIEKTO daroval voličov Ficovi
K pieskoviskovej česti Igora Matoviča, ale aj k jeho neomylnému politickému citu napísal Samuel Marec blog, pre denník SME. Okrem iného v ňom poukazuje aj na to, ako Igor Matovič daroval voličov Robertovi Ficovi a prečo sa slovo demokracia na... Čítať ďalej
21 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová