Ako keby minister zdravotníctva odkazoval z pláže - omikronu sa báť nemusíte!
30 | 12 | 2021 I Eka Balaskova

Alebo je to celkom inak a pán minister len "uteká", aby sa nenaplnili slová riaditeľa cestovky z prvej vlny? Na tému sa bližšie pozrela Pluska.

Do Ománu s Bubom

Dnes ráno totiž pán minister aj so svojou pani manželkou odleteli do veľmi príjemnej destinácie s cestovnou kanceláriou Bubo. Jej riaditeľ sa preslávil už v prvej vlne covidovej zlou reklamou na dovolenky, pretože na Slovensku budú ľudia umierať, preto treba ísť na dovolenku. "...rada, ktorú nemôžu dať žiadni politici svojim voličom, ale ja to elite Slovensku, ktorá s Bubom cestuje, ponúknuť môžem. Teraz je ten čas, vyberte si svoj zájazd, zažite tú najlepšiu dovolenku," hlásil vtedy Ľuboš Fellner.

Kam to teda pán minister mieri

"V bezpečnej bubline privátnym lietadlom z Bratislavy do päťhviedičkového hotela priamo na pláž. Bezpečná destinácia, ktorú sme realizovali ako jediná cestovná kancelária na Slovensku aj v roku 2021. Pláž aj najlepšia reštaurácia v Salalahu vyhradená pre nás. Tenis aj footgolf priamo v rezorte." Toľko aktuálna ponuka cestovnej kancelárie, pri ktorej je uvedená cena 3 285 eur na osobu. A tak mohol pri troche šťastia pán minister stihnúť aj online rokovanie vlády. Notebook na stolík k plážovému lehátku sa určite zmestí. Z tohto pohodlia sa budú určite ľahko "ordinovať" aj nové príkazy či obmedzenia pre bežných smrteľníkov, ktorí pomaly nemajú odvahu ani svojich blízkych v susednom meste navštíviť.

Bratislava: Mestská polícia zasahovala počas roka v 80.877 prípadoch. Ktorá mestská časť je na tom najhoršie?
Bratislavská mestská polícia zasahovala počas roka v uliciach hlavného mesta v 80.877 prípadoch. Najčastejším problémom bola bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky. Najviac priestupkov zaznamenali hliadky v marci (7752), najmenej v januári (4478).... Čítať ďalej
30 | 12 | 2021 | im/tasr

Príjemnú dovolenku, pán minister

My v redakcii sme veľmi radi, že ten omikron nebude až taká strašná pliaga. Veď keby bol, tak pán minister netrávi svoj čas na súkromnej pláži, ale v organizačnom štábe, ktorý krajinu pripravuje na to, o čom pán minister hovorí. Alebo on to hovorí práve odtiaľ? 

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.

Štátny tajomník MZV sa teší z dobrých správ
Štátny tajomník Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí má veľkú radosť. Dozvedel sa totiž správu o tom, že poslanec musí zaplatiť známemu covid odborníkovi nemalé odškodné. Hanba v Bruseli "Politici, ktorých pracovnou metódou je... Čítať ďalej
30 | 12 | 2021 | Eka Balaskova