V agrorezorte sa dotácie pre "našich" z OĽaNO vždy nájdu
28 | 12 | 2021 I Ján Papuga

Nový čas informuje o ďalšej kauze OĽaNO. Ministerstvo pôdohospodárstva vo vedení s kandidátom z tohto hnutia čelí vážnemu obvineniu. Vyplatili  rodinnej firme štátneho tajomníka tisíce eur za ošípané.

Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka malo vyplatiť rodinnej firme štátneho tajomníka rezortu Milana Kyseľa 4500 eur na ošípanú. Kyseľ bol konateľom firmy do júna tohto roka. Dnes sú jej konateľmi Matej Patrick Kyseľ a Denisa Kyseľová. Na ďalšiu kauzu OĽaNO upozornila opozičná strana Hlas - SD.

Minister financií: Vyhodnotíme zotrvanie ministra zdravotníctva vo funkcii
Zotrvanie Vladimíra Lengvarského (nominant OĽANO) v kresle ministra zdravotníctva sa má vyhodnotiť po odznení vlny, ktorá sa očakáva v súvislosti s omikron variantom nového koronavírusu. V rozhovore pre TASR to uviedol líder OĽANO a minister... Čítať ďalej
28 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová/TASR

„Už teraz sa vyšetrovanie podvodov koronadotácií hýbe na úrovni 36 miliónov eur, čo je dva a polkrát viac ako doteraz najväčšia dotačná kauza v histórii Dobytkár s 10 miliónmi eur. Tá pritom mala prebiehať až osem rokov, pričom jej vyšetrovanie sa rozbehlo práve za vlády Petra Pellegriniho. Avšak to, že za vlády OĽaNO zaknihuje Slovensko aj najdrahšie svine v histórii, prekračuje aj najčernejšie očakávania,“ uviedol nezaradený poslanec NR SR a člen strany Hlas - SD Róbert Puci.

Dotovaná firma má vlastniť šesť kusov ošípaných, pričom podľa zmluvy zverejnenej v Centrálnom registri zmlúv mala od štátu získať 27 026 eur.

Minister financií opäť ženie ľudí do radov. Ohrozí ich zdravie!
Exminister financií za stranu Smer - SD Ladislav Kamenický sa vyjadril na svojom facebookovom profile k Matovičovej prémii za očkovanie seniorov. Zvýraznil ho slovami: Matovičových 300/200 eur za zaočkovanie dopadne asi podobne ako očkovacia... Čítať ďalej
28 | 12 | 2021 | Ján Papuga

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.