Opozičná strana odmieta experimenty na deťoch! K čomu vyzvala vládu aj prezidentku?
28 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Pred pár mesiacmi sa hovorilo, že očkovanie detí nebude. Pred rokom sa hovorilo, že očkovanie znamená slobodu. Dnes nič z toho neplatí! Toto skonštatovala Slovenská národná strana vo svojom statuse na sociálnej sieti vyzvala na zastavenie očkovania maloletých detí.

Experimentálna látka pre deti

Slovenská národná strana vyzýva vládu Slovenskej republiky na zastavenie očkovania maloletých detí. "Odmietame experimenty na deťoch látkou, ktorá nie je rokmi overená," informuje SNS o svojom postoji. "Sme zase jeden z mála štátov, ktorý toto realizuje," prízvukujú národniari.

Ešte dlho sa nedozvieme, čo prinesie očkovanie

"Dokonca prof. Krčméry sa vyjadril, že čo prinesie očkovanie, sa dozvieme možno o päť a viac rokov," upozorňuje opozičná strana.

Podľa národniarov sa pred pár mesiacmi hovorilo, že očkovanie detí nebude, že sa rodičia nemusia obávať. Dnes to už neplatí.

Opozičný poslanec sa pýta: O povinnom očkovaní rozhoduje jediný človek! Ako je to možné?
Bábka v rukách politikov, či jediný úradnik, ktorý rozhoduje o povinnom očkovaní? Túto otázku položil vo svojom statuse na sociálnej sieti opozičný poslanec. Vyzýva zároveň k činnosti hnutie Sme rodina. "Sme rodina tvrdí, že nepodporí povinné... Čítať ďalej
28 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

"Pred rokom sa hovorilo, že očkovanie znamená slobodu. Dnes sa z mesiaca na mesiac skracuje účinok vakcín. Nik zatiaľ netuší, koľkokrát sa bude ešte očkovať. Isté je len to, že nové a nové vakcíny sa objednávajú a kupujú," konštatuje na svojich stránkach SNS.

Výzva vláde aj prezidentke

Slovenská národná strana apeluje na vládu, ktorá očkovanie maloletých detí schválila, aby okamžite od tohto rozhodnutia upustila. "Žiadame prezidentku Slovenskej republiky, aby nedovolila očkovať deti, u ktorých sa imunitný systém ešte len tvorí," uzavreli národniari.

MS SR navrhuje prísnejšie postihy pre internetových sexuálnych predátorov
Sexuálni predátori na internete by mohli byť trestaní prísnejšie. Ministerstvo spravodlivosti (MS) SR navrhuje v novele Trestného zákona zvýšiť maximálnu hranicu trestnej sadzby z troch na šesť rokov. Týka sa to prípadov, keď sexuálny predátor... Čítať ďalej
28 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová/TASR

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.