Odsúdený zatiaľ nik, no podpredseda parlamentu v tom má jasno: My, my, iba my...
28 | 12 | 2021 I Eka Balašková

Gábor Grendel, podpredseda NR SR za OĽaNO na svet hľadí cez veľmi pokrivenú optiku. V "podliezaní" Danieloi Lipšicovi ho podporuje aj predseda hnutia, ktorý zdieľa jeho názory. Ako aj jeho status

Veď keď sa sám nepochváliš, nik to nespraví...

"Nezamestnali sme nových vyšetrovateľov. Nepriniesli sme nových sudcov a prokurátorov. A predsa sa spravoďivosti začalo dariť ako nikdy pred tým. Prečo to tak je?" Chváli sa pán podpredseda parlamentu. "Za vlád Smeru riadili kľúčové protikorupčné zložky štátu ľudia (Kováčik, Gašpar, Makó, Krajmer, Hraško a ďalší), ktorí sami boli súčasťou skorumpovaného oligarchického systému. A tak sa navzájom kryli."

Bulharská jasnovidka hovorí, že nás čaká katastrofický rok
Kto je "Baba Vanga", to už naši čitatelia veľmi dobre vedia a je medzi nimi obľúbená. Zdá sa, že nie len medzi nimi. Cas.sk vydal článok s jej proroctvami pre budúci rok. Tie sa dosť odlišujú od tých, o ktorých sme nedávno písali aj my. Nuž, názor... Čítať ďalej
28 | 12 | 2021 | Eka Balašková
?session=true

Já, já, já, jenom já?

"My sme tento systém zmenili. My sme tých skorumpovaných funkcionárov odstrihli od štátu. V tom je hlavná zásluha tejto vlády a tú nám už nikdy nikto nevezme. Budúci rok sa viacerí členovia onoho skorumpovaného oligarchického systému zrejme postavia pred súd. A tí ostatní budú v parlamente a na facebookových videách vykrikovať svoje." Horlí na rovnakej sociálnej sieti G. Grendel a dodáva: "Čím sa len potvrdí, ako blízko k sebe majú. Len tak ďalej!"

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.