Mrazivá nehoda Lucie Bílej: Niekedy stačí len kúsok ľadu, tak na seba dávajte pozor!
28 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Speváčka a strieborná slávica na rok 2021 Lucie Bílá na tohtoročné Vianoce nebude spomínať iba v dobrom. V rodných Otvoviciach prišla k nepríjemnému úrazu, zlomila si rameno!

Sama speváčka informovala o zranení fanúšikov na svojom instagrame. „Chcela by som vám teraz povedať, dávajte na seba pozor, niekedy totiž stačí len kúsok ľadu pred domom, trošku neopatrnosti a máte zlomené rameno, ako ja...,“ zverila sa s nepríjemným a iste veľmi bolestivým zážitkom Lucie Bílá.

Lucie Bílá si zlomila rameno.

Zdroj: FB/LB

V týchto dňoch mala mať vo svojom divadle recitál s klaviristom Petrom Maláskom. Z toho sa ale Lucia kvôli zraneniu musela ospravedlniť, píše český portál Blesk.

Gáboríkovci majú obrovskú novinu: Budeme štyria!
Do rodiny hokejistu a tanečnice pribudne ďalšia ratolesť! Známy pár sa totiž pred niekoľkými dňami pochválil, že dcéra Bella bude mať súrodenca, píše portál cas.sk. Radostnú novinu vypustili Gáboríkovci do sveta vianočným videom. „Tanec plný... Čítať ďalej
27 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

„Lucinko, ty si určite chcela Radka (partner Lucie Bílej, pozn. red.) poraziť na bench, však? Ach jo, veľmi moc ti prajem, nech si čo najskôr bez bolesti a zdravá. Mám to za sebou, a tak posielam veľmi opatrné ozdravné objatie,“ odkázala s humorom sebe vlastným v komentároch usmievavej, no zranenej speváčke herečka Iva Pazderková.

Monika Bagárová potvrdila rozchod: Bojovali sme do poslednej chvíle!
Už netvoria pár! Známa česká speváčka a porotkyňa SuperStar oznámila na sociálnej sieti nemilú novinku. S otcom jej dcéry, bojovníkom MMA, Makhmudom Muradovom sa pred časom rozišli. Muradov sa aktuálne zdržiava v zahraničí a s rodinou nebol... Čítať ďalej
27 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.