Monika Bagárová potvrdila rozchod: Bojovali sme do poslednej chvíle!
27 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Už netvoria pár! Známa česká speváčka a porotkyňa SuperStar oznámila na sociálnej sieti nemilú novinku. S otcom jej dcéry, bojovníkom MMA, Makhmudom Muradovom sa pred časom rozišli.

Muradov sa aktuálne zdržiava v zahraničí a s rodinou nebol dokonca ani na Vianoce. Ľudia preto na Instagrame komentovali rodinnú fotku spred vianočného stromčeka, na ktorej chýbal otec malej Ruminky.

A monika sa rozhodla práve tam potvrdiť smutný fakt. „Niekedy vám v živote nevyjdú veci tak, ako by ste si priali aj napriek tomu, že ste bojovali do poslednej chvíle. Myslím, že je fér vám povedať, že už nie sme rodina," smutne informovala speváčka svojich fanúšikov.

Definitívny rozchod? Ondřej Brzobohatý vymenil najkrajšiu ženu sveta za tanečnicu
Manželia Brzobohatý a Kuchařová šli s pravdou von! Syn slovenskej herečky Hany Gregorovej a Miss World 2006 - jeden z najkrajších párov v našich končinách už nie je spolu. Žili šťastne, až kým nepomreli, v tomto prípade neplatí Hoci si obaja... Čítať ďalej
22 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

"Hlavne preto, že ste boli pri našom začiatku, tiež u narodení našej Ruminky a viem, že kopa z vás nám držala palce,“ vysvetlila  Bagárová.   

Na obrázku môže byť osoba a bábätko

Zdroj: FB/MB

S Machom sa vraj rozišli z viacerých dôvodov. „Obaja sa ale budeme snažiť, aby Ruminke v živote nechýbal úsmev a radosť zo života,“ pokračovala Monika. 

Na obrázku môže byť jedna osoba alebo viacerí ľudia, stojaci ľudia, slnečné okuliare a vonku

Zdroj: FB/MB

„Nikdy pre mňa nebolo nič viac, ako láska a rodina. Priznávam otvorene, že potrebujem čas na to, sa dať dokopy a preto som sa rozhodla, že sa teraz na chvíľu vyparím z internetového sveta a budem sa naplno venovať sebe a svojej Ruminke, ktorá je zmysel môjho života,“ uzavrela Monika.

Čo sa stalo medzi protagonistami rozprávky, ktorú tak milujeme?
Protagonisti rozprávky Šílene smutná princezna, ktorá nás už viac, ako 50 rokov sprevádza sa v skutočnosti veľmi v láske nemajú. Pritom v čase nakrúcania tvorili veľmi populárne spevácke trio. Ako to teda je so vzťahmi Heleny Vondráčkovej, Václava... Čítať ďalej
24 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.