Gáboríkovci majú obrovskú novinu: Budeme štyria!
27 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Do rodiny hokejistu a tanečnice pribudne ďalšia ratolesť! Známy pár sa totiž pred niekoľkými dňami pochválil, že dcéra Bella bude mať súrodenca, píše portál cas.sk.

Radostnú novinu vypustili Gáboríkovci do sveta vianočným videom. „Tanec plný lásky,“ napísal bývalý kanonier Marián Gáborík k videu, na ktorom so svojou zvodnou manželkou tancujú na pesničku od austrálskej speváčky Sii. Tanečnica ukázala v obtiahnutých šatách, že je tehotná.

https://www.hlavnydennik.sk/2021/12/26/nostradamus-pad-usa

Stovky gratulácií

Zdá sa však, že novinku si manželia nechávali pre seba poriadne dlho a termín pôrodu má kráska už čochvíľa. „Šťastné a veselé. Už skoro budeme štyria,“ pochválil sa športovec.

Hviezda NHL neskrýva obrovskú radosť. Okamžite mu začali na sociálnej sieti pribúdať stovky gratulácií, na ktoré veselo reagoval.

Na obrázku môže byť 2 ľudia, stojaci ľudia, vianočný stromček a interiér

Zdroj: IG/mgaborik12

Obľúbená sociálna sieť

Známi manželia sa netaja tým, že sú dosť aktívni na sociálnych sieťach. A ako oznámili radostnú správu tentokrát, tak to bolo aj pri prvom dieťati. Keď čakali Bellu, zverejnili to na Facebooku aj na Instagrame!

Opis fotky nie je k dispozícii.

Zdroj: FB/Ivana Gaborik

Dvojica si povedala áno pred štyrmi rokmi a išlo o jednu z najštýlovejších udalostí so stotridsiatimi hosťami. Na svadbe sa zúčastnili aj Gáboríkovi kolegovia z NHL a reprezentácie Marián Hossa, Tomáš Tatar, Zdeno Chára, Ľubomír Višňovský a Tomáš Kopecký.

Monika Bagárová potvrdila rozchod: Bojovali sme do poslednej chvíle!
Už netvoria pár! Známa česká speváčka a porotkyňa SuperStar oznámila na sociálnej sieti nemilú novinku. S otcom jej dcéry, bojovníkom MMA, Makhmudom Muradovom sa pred časom rozišli. Muradov sa aktuálne zdržiava v zahraničí a s rodinou nebol... Čítať ďalej
27 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.