Protestovala proti vláde, dnes je mŕtva! Družku mafiána zavraždili na Štedrý deň
27 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Družku mafiána Mikulca zavraždili v jej dome na Štedrý deň! Pritom len nedávno protestovala proti vláde držiac v rukách transparent s nápisom: Čurillovská mafia mi zabila muža!

Vianočná poprava

Policajti našli telo 44-ročnej Dariny po štvrtej ráno v jednom z luxusných domov v Bratislave, ktorý vlastnila. V dome bolo aj telo strelca Andreja, ktorý krátko po vražde spáchal samovraždu. Čo je však najhoršie, v čase útoku boli v dome aj jej dve deti, píše portál topky.sk.

Útočník autom prerazil garážovú bránu a začal strieľať. Prípad aktuálne rieši Národná kriminálna agentúra. "Vzhľadom na spôsob spáchania skutku ide o podozrenie zo spáchania úkladnej vraždy," informoval policajný hovorca Michal Slivka.

Darina a Andrej mali byť obchodnými partnermi a veľmi dobre sa poznali. Dôvod brutálnej vraždy boli údajne nezhody pri vedení firmy. 

Protestovala proti vláde

Mikulcova družka ešte 17. novembra protestovala proti vláde. V rukách držala transparent s nápisom "Čurillovská mafia zabila môjho muža". 

Vážne obvinenie expremiéra: Ministerka spravodlivosti chcela povaliť vlastnú vládu!
Ministerka spravodlivosti sa chodila do Prezidentského paláca intenzívne dohadovať o tom, ako povaliť vlastnú vládu! Pre TA3 to povedal bývalý premiér Igor Matovič. Otočila sa im chrbtom Podľa ministra financií bola Mária Kolíková súčasťou... Čítať ďalej
27 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Mikulcovu smrť vyšetrovali ako vraždu

Martin Mikulec bol známy mafián spájaný s takáčovcami. Našli ho v roku 2020 obeseného v Českej republike. Jeho smrť mali vyšetrovať ako vraždu.

Mikulec, ktorý roky podnikal v oblasti hazardu. Jeho tri firmy dosahovali vyše miliónové tržby. Mužom zákona sa vtedy prihlásil sám a sudca ho nechal na slobode.

Mikulec stál na čele takáčovského gangu zo Záhoria. Z peňazí zarobených nelegálnou činnosťou mal odvádzať 30 percent priamo bossovi Kudličkovi. Z týchto peňazí sa mali korumpovať policajti, prokurátori aj sudcovia.

Požiar v dome seniorov má ďalšie obete! Pribudla i nečakaná smrť riaditeľa
Tragédia pokračuje! Na následky požiaru v Domove sociálnych služieb (DSS) v Osadnom zomreli v nemocnici ďalší traja klienti. Nečakane zomrel aj riaditeľ, píše portál 1pluska.sk. Spočiatku len jedna obeť Požiar, ku ktorému došlo v skorých raných... Čítať ďalej
27 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.