Požiar v dome seniorov má ďalšie obete! Pribudla i nečakaná smrť riaditeľa
27 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Tragédia pokračuje! Na následky požiaru v Domove sociálnych služieb (DSS) v Osadnom zomreli v nemocnici ďalší traja klienti. Nečakane zomrel aj riaditeľ, píše portál 1pluska.sk.

Spočiatku len jedna obeť

Požiar, ku ktorému došlo v skorých raných hodinách 21. decembra v DSS v obci Osadné v okrese Snina, si sprvu vyžiadal jednu obeť a ôsmi sa ťažko zranili. 

"Oheň vznikol krátko pred 3.00 h zo zatiaľ nezistených príčin. Všetci klienti z trojposchodovej budovy domova museli byť evakuovaní," uviedla polícia na svojich stránkach na sociálnej sieti.

"Žiaľ, jeden klient, 40-ročný muž, na následky požiaru zomrel. Ďalší ôsmi klienti sa zranili ťažko a jeden ľahko. Na mieste sú okrem humenských kriminalistov aj zisťovateľ príčin požiarov a pracovníci kriminalistického a expertízneho ústavu," uviedla v utorok polícia.

Vážne obvinenie expremiéra: Ministerka spravodlivosti chcela povaliť vlastnú vládu!
Ministerka spravodlivosti sa chodila do Prezidentského paláca intenzívne dohadovať o tom, ako povaliť vlastnú vládu! Pre TA3 to povedal bývalý premiér Igor Matovič. Otočila sa im chrbtom Podľa ministra financií bola Mária Kolíková súčasťou... Čítať ďalej
27 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Úmrtí pribudlo

Dnes má však Lea Heilová z oddelenia komunikácie a propagácie Úradu Prešovského samosprávneho kraja (PSK) oveľa horšiu správu.

"Po nedávnom požiari zariadenia je aktuálne hospitalizovaných päť klientov na oddelení anestéziológie a intenzívnej medicíny. Jednému z nich sa zlepšil zdravotný stav natoľko, že bude prevezený z vranovskej nemocnice do nemocnice v Snine. Bohužiaľ, štyria klienti už prišli po požiari o život," uviedla.

Pri nočnom požiari DSS v Osadnom zomrel jeden muž, ôsmi sa ťažko zranili
Požiar, ku ktorému došlo v skorých raných hodinách v utorok v Domove sociálnych služieb (DSS) v obci Osadné v okrese Snina, si vyžiadal jednu obeť a ôsmi sa ťažko zranili. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti. "Oheň vznikol krátko pred 3.00... Čítať ďalej
21 | 12 | 2021 | Ivan Mihale/tasr

Nečakaná smrť riaditeľa

Heilová ďalej uviedla, že nečakane o život prišiel počas vianočných sviatkov aj riaditeľ zariadenia Ján Šrenkel, okolnosti jeho úmrtia sú predmetom vyšetrovania. 

"Prišli sme o veľmi schopného manažéra po ľudskej aj profesionálnej stránke, ktorý bol jedným z najpríkladnejších riaditeľov našich sociálnych zariadení," vyjadrila sa Heilová. 

"Polícia vzhľadom na citlivosť prípadu, ako aj vzhľadom na prebiehajúce úkony bližšie informácie poskytovať nebude," uviedla v tejto súvislosti prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová. 

Smrť Lučanského je výsledkom politického besnenia súčasnej vládnej garnitúry, myslí si advokát rodiny
Smrť generála Lučanského a jeho poranenia počas obdobia, kedy bol v „opatere“ štátu, zostane navždy hanbou súčasnej vlády a jej podporovateľov. Skonštatoval to v statuse k výročiu smrti policajného prezidenta europoslanec a advokát Lučanského... Čítať ďalej
27 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.