Nefňukajte a niečo s tou debilnou vyhláškou robte! Odkázal ,,šéf Tatier" bývalému poslancovi OĽaNO
27 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Toto nemal robiť! Nezaradený poslanec a odídenec z klubu OĽaNO Ján Krošlák skritizoval opatrenia vlády týkajúce sa hotelových reštaurácií. Zjavne však ani netuší, čo vyžaduje vyhláška. Tá, za ktorú zodpovedá jeho bývalá partaj! Tak mu to vysvetlil milionár Rattaj.

Poslanec neznalý zákona

"Tak už fakt neviem, kde soudruzi z NDR udelali chybu," zavtipkoval v úvode svojho statusu na sociálnej sieti Krošlák. "Som v Tatrách v jednom hoteli, jednej nemenovanej známej siete. Všetci, čo sú tu ubytovaní, sú zaočkovaní, a ešte aj majú negatívny test," priblížil poslanec ako trávi vianočný čas.

No v zápätí kladie zásadné otázky. "To si majitelia hotela zle vysvetlili opatrenia, že o 20.00 zatvárajú reštauráciu a bar pre ubytovaných? A už môžeme jesť alebo piť iba na izbe? Alebo to naozaj vyzaduje vyhlaska?" Očividne sa v najnovších opatreniach politik neorientuje.

"To fakt u nás niekto ide takto obmedzovať zaočkovaných a ešte negatívne otestovaných ľudí? Alebo len chyba na strane hotelov?" pýta sa naivne Krošlák. 

Protestovala proti vláde, dnes je mŕtva! Družku mafiána zavraždili na Štedrý deň
Družku mafiána Mikulca zavraždili v jej dome na Štedrý deň! Pritom len nedávno protestovala proti vláde držiac v rukách transparent s nápisom: Čurillovská mafia mi zabila muža! Vianočná poprava Policajti našli telo 44-ročnej Dariny po štvrtej... Čítať ďalej
27 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Dosť debilná vyhláška

Do politika sa ihneď obuli viacerí ľudia vrátane predsedu predstavenstva Tatry Mountain Resorts Igora Rattaja. „Ja, ako majiteľ hotela, kde bývate, môžem akurát napísať. Vy ako poslanec môžete urobiť oveľa viac. Tak tu nefňukajte a robte niečo. Mimochodom za túto debilnú vyhlášku č 306 je zodpovedné hlavne OľaNO. Sulík a Kollár boli proti," odkázal mu milionár.

Opis fotky nie je k dispozícii.

Zdroj: FB/JK

Rattaj urobil ešte prácu naviac a poslancovi poslal foto z Vestníka vlády SR. Tak dúfajme, že sa Krošlák už poučil.

Vážne obvinenie expremiéra: Ministerka spravodlivosti chcela povaliť vlastnú vládu!
Ministerka spravodlivosti sa chodila do Prezidentského paláca intenzívne dohadovať o tom, ako povaliť vlastnú vládu! Pre TA3 to povedal bývalý premiér Igor Matovič. Otočila sa im chrbtom Podľa ministra financií bola Mária Kolíková súčasťou... Čítať ďalej
27 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.