Niekto tu klame, ale prečo? Francúzi hovoria o konci pandémie
26 | 12 | 2021 I Ivan Brožík

"Pozitívne správy na konci roka prichádzajú  zo sveta, kde nemajú Kolíkovú, čo chce dať 10 ročný trest za vedecké informácie." Píše Tomáš Taraba na sociálnej sieti. Dodajme, že vo Francúzsku, v krajine, na ktorú sa odvoláva, nemajú ani Matoviča, ani Remišovú, proste, majú tam vedcov. A súdnu verejnosť.

"Podľa francúzskych epidemiológov Omikron je 10 násobne menej nebezpečný ako pôvodný Covid variant." Ide na to na sociálnej sieti stručne a jasneTaraba.

Omikron prestáva Francäúzsko považovať za súčasť pandémie, ale aj za jej koniec

"Podľa francúzskych epidemiológov omikron je 10 násobne menej nebezpečný ako pôvodný Covid variant. Informácie sú z verejnej televízie. To, čo tu rozpráva Heger s jeho docentami čo majú "tytul" je obyčajné strašenie ľudí. Dokonca omikron Francúzsko prestáva považovať už za súčasť covid pandémie, ale za jej koniec." Všíma si vyjadrenie odborníka Martina Blachiera vo francúzskej verejnoprávnej televízii Tomáš Taraba.

Opica a dezolát, antgivaxer a fašista?

Martin Blachier, narodený 8. júna 1985, je francúzsky lekár v systéme verejného zdravotníctva . Pravidelne je pozývaný do televíznych kanálov ako C8 , BFM TV , LCI a CNews , najmä do L'Heure des pros, je jedným zo špecialistov pracujúcich na pandémii Covid-19 vo Francúzsku . Je tiež spoluzakladateľom poradenskej firmy Public Health Expertise-PHE.

Tarabov odkaz našim politikom

"Pápež vyzval politikov k dialógu, pretože narastá nenávisť." Pripomína Tomáš Taraba.

"Áno, globálne elity dva roky arogantne diktovali podmienky a ignorovali názory všetkých. Každý kto mal vlastný názor bol deptaný, urážaný. Dnes keď sa tieto elity začínajú báť ľudí za všetky tie arogantné rozhodnutia, ktoré pošliapávali ľudskú dôstojnosť, zákony, ústavu, zničili ekonomiku, rady by si sadli za stôl. Boja sa čo z toho všetkého vzíde a ako sa im to vráti. Informácie sú z verejnej televízie. To, čo tu rozpráva Heger s jeho docentami čo majú "tytul" je obyčajné strašenie ľudí. Dokonca Omikron Francúzsko prestáva považovať už za súčasť  covid pandémie, ale za jej koniec." Opakuje to najpodstatnejšie v závere statusu Tomáš Taraba.

Omikron napáda viac očkovaných ako neočkovaných. Po 10 týždňoch klesá ochrana „boostra“
Podľa analýzy ľudia, ktorí sa nakazia Omikronom, majú o 50 až 70 percent menšiu pravdepodobnosť, že budú potrebovať nemocničnú starostlivosť v porovnaní s predchádzajúcimi variantmi, informuje portál bbc.com. Britský Úrad pre zdravotnú bezpečnosť... Čítať ďalej
25 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

_______________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.