Toto je fakt drsné - zastrelili ju, lebo sa chystala vypovedať?
25 | 12 | 2021 I Ivan Brožík

Ešte pred Štedrým dňom obletela Slovensko správa o vražde v Bratislave. Obeťou bola bývalá družka jedného z "Takáčovcov" Mikulca. Chystala sa svedčiť proti Čurillovcom? Objavila sa aj na protivládnom proteste. Znepokojivá otázka!"

"Začiatok Štedrého dňa sa v Bratislave začal tragicky! Agresívny muž zastrelil družku nebohého mafiána zo skupiny takáčovcov." Informovali viaceré zdroje. HD čerpá zo správy na portáli veci-verejne.sk.

Popis skutku

"Útok sa stal v ranných hodinách. Do jedného z luxusných  domov vrazilo auto, ktoré prerazilo bránu a do domu vošiel muž so zbraňou, ktorý následne začal strieľať. Jeho obeťou sa stala majiteľka domu.Informoval o tom portál zoznam.sk. Jeho obeťou sa stala majiteľka domu 44-ročná Darina, ktorú zastrelil. Muž, ktorý vraždil, neskôr zbraň obrátil proti sebe a zastrelil sa. Policajti ich našli mŕtvych o 4:19 h." Píše nami citovaný portál.

Záhadné okolnossti a súvislosti

"Dom mal patriť známemu mafiánovi Martinovi Mikulcovi, ktorý bol v auguste 2020 v Zlíne v Českej republike nájdený mŕtvy. Martin Mikulec patril k skupine takáčovcov a niekoľko dní potom, ako po ňom vyhlásili pátranie, ho našli mŕtveho."

"V januári 2017 urobila NAKA akciu na zadržanie členov zločineckého gangu takáčovcov. Po razii obvinili 21 mužov zo založenia zločineckej skupiny a z iných trestných činov. Medzi nimi bol aj dnes už mŕtvy Martin Mikulec, ktorý roky podnikal v oblasti hazardu." Odvolávajú sa veci-verejné na portál topky.sk

"Jeho tri firmy dosahovali vyše miliónové tržby. Mužom zákona sa vtedy prihlásil sám a sudca ho nechal na slobode. "

Toto mrazí

Existuje domnienka, vyslovená už v titulku na portáli veci-verejne.sk: "Chystala sa (zavraždená - pozn. red. HD.) svedčiť proti Čurillovcom?" "Boj proti mafii" na Slovensku by sa tak dostal do mimoriadne závažných súvislostí.

(Medzititulky rted. HD.)

Igor Melicher: Hádzali na SMER špinu, lživú propagandu, OĽaNO si pád zaslúži
Igor Melicher, mladý sociálny demokrat sa venuje v nedávnom príspevku poslednému zverejnenému prieskumu. Melicher tvrdí, že ľudia prestávajú veriť lživej propagande voči Smer-u, ktorý rastie, pričom OĽaNO zaslúžene padá. Najnovší prieskum... Čítať ďalej
25 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

___________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.