Igor Melicher: Hádzali na SMER špinu, lživú propagandu, OĽaNO si pád zaslúži
25 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

Igor Melicher, mladý sociálny demokrat sa venuje v nedávnom príspevku poslednému zverejnenému prieskumu. Melicher tvrdí, že ľudia prestávajú veriť lživej propagande voči Smer-u, ktorý rastie, pričom OĽaNO zaslúžene padá.

Najnovší prieskum preferencií od agentúry Polis ukazuje nárast Smeru a pokles strán vládnej koalície, no najmä OĽaNO, ktorému prieskum nameral 6,1%," píše Melicher na sociálnej sieti a dodáva, že dáta z prieskumu vníma orientačne, pretože si myslí, že dva roky pred voľbami je veľmi ťažko skutočne odhadnúť, ako voľby dopadnú.

Z prieskumu sa ale podľa neho dá jednoznačne vyčítať trend, ktorý je dnes podľa neho jasný.

"Smeru namerala agentúra 16,8%, čo značí nárast. Po odchode ľudí okolo Petra Pellegriniho zo strany Smer sa mnohí domnievali, že Smer na čele s Ficom končí. Strana sa však dala dokopy, Fico je v neuveriteľnej forme a dnes dýchame Hlasu na krk, pričom preferenčný rozdiel je už len v znamení štatistickej odchýlky," vysvetľuje.

V príspevku Melicher vysvetľuje, ako je rád, že sa v osudovom roku 2020 postavil na stranu Slovenskej sociálnej demokracie a neuhol ani vtedy, keď boli časy ťažké a každý ich odpisoval. "Ja som v Smer veril vždy a stále v neho verím. Stál som pri strane v časoch dobrých a aj v časoch zlých, pretože to nie je len strana, ale aj rodina a spoločenstvo dobrých a slušných ľudí," dodáva. A prízvukuje tiež, ako si váži, že môže byť od roku 2020 súčasťou vedenia Smeru ako člen predsedníctva strany. 

"Ako odmenu za našu usilovnú prácu vnímam aj skutočnosť, že pre mnohých voličov iných strán je dnes Smer voľbou číslo dva, čo dvíha náš volebný potenciál na takmer 35%," píše.

Majú možnosť obmedziť nám volebné právo, zákon na to si potichu schválili
Lezie vám na nervy neustále od členov koaličnej moci a z jej servilných médií hlavného prúdu počúvať či čítať informácie o očkovaní? Od rána do večera, nonstop? Odpútavajú vašu pozornosť divadlá na koaličné hádky? Správne, to sa chce docieliť. Aby... Čítať ďalej
22 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

Zbavovanie sa krivdy, ktorá bola na Smer hodená

To, čo sa dialo za posledné dva roky vníma Melicher ako zbavovanie sa krivdy, ktorá bola na Smer hodená médiami, pravicovými politickými stranami, a mimovládnymi organizáciami závislými na financiách zo zahraničia.

"Hádzali na nás falošnú špinu pri vražde Kuciaka, aj keď pravda o tejto veci môže byť ďaleko desivejšia a to hlavne v nadväznosti na strany súčasnej vládnej koalície. Označovali nás za mafiu, zločincov, všade na nás lepili korupciu a čo je najhoršie, snažili sa verejnosť presvedčiť, že s nami netreba ani zaobchádzať ako s ľuďmi, a že všetko po nás môže byť iba lepšie," vysvetľuje.

Predkladatelia návrhu na zrušenie Mečiarových amnestií z hnutia OĽaNO už v roku 2017 kryli vedome iné zločiny
Bolo to OľaNO, ktoré vtedy ako opozičná strana predložilo do parlamentu návrh na zrušenie Mečiarových amnestií. Bolo to OĽaNO, ktoré do návrhu - s odstupom času sa javí - "prezieravo" a zámerne - nevložilo požiadavku na amnestovanie aktérov kauzy... Čítať ďalej
21 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

Slovenský volič vytriezvel

Dnes na konci roku 2021 podľa Melichera vidíme, ako tvrdo slovenský volič vytriezvel z klamstiev, ktoré mu boli o Smere podávané na dennej báze.

"Slováci a Slovenky dnes vidia, že mafia, zločin a korupcia nie je v Smere, ale v radoch vládnej koalície a jej nominantoch. Ľudia dnes vidia, že vlády Smeru boli ďaleko najprofesionálnejšie za posledné roky a rovnako vidia, že nám dnes vládnu amatéri bez vzdelania a charakteru, ktorí sa neštítia oberať nás o naše ústavné ľudské práva a slobody," komentuje aktuálne dianie

Melicher verí, že Smer sa postupne prepracuje na vrchol rebríčka preferencií a nadobudne opäť vysokú dôveryhodnosť, ktorá mu patrí. Sľubuje, že osobne spraví všetko preto a verím, že tak spravia aj jeho ostatní kolegovia vo vedení Smeru.

"Po júli roku 2020 sme už iná strana. Kombinujeme v sebe mladosť so skúsenosťami, sme dynamickí, ale aj rozvážni a profesionálni. Vidíte nás na takmer každej sociálnej sieti a pravidelne chodíme medzi vás do regiónov. Smer tu bol 20 rokov a je verím, že tu minimálne ešte ďalších 20 rokov bude!" Vyjadruje v závere víziu, ktorej sa chce mladý sociálny demokrat držať.

Eduard Chmelár: Keď sa sloboda stáva bezcennou
"Nemôžete sa cítiť slobodní, ak si môžete zanadávať na venezuelský režim, ale nemôžete povedať nič o povahe britskej justície. Nemôžete sa považovať za bojovníka za ľudské práva, ak hanebne mlčíte o ich porušovaní na našom vlastnom dvorčeku," píše... Čítať ďalej
22 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.