Odchody priateľov bolia
25 | 12 | 2021 I Ivan Brožík

Včera sme sa dozvedeli stručnú správu o odchode politika Jozefa Buriana z prostredia strany SMER. Podľa nasledujúcich riadkov Roberta Fica na sociálnej sieti išlo o nešťastnú náhodu, čo smútok v predsedovi strany zjavne ešte znásobilo.

"Jožko, ďakujem Ti za priateľstvo kolegialitu a osobnú rovnosť." Píše Roibert Fico.

Do nasleduijúceho vyznania autora statusu redakcia HD nijako nezasahuje

"Dnes, ani počas ďalších dvoch dní som nechcel nikoho vyrušovať. Veľmi si želám, aby ste si každý užili sviatky v najväčšom pokoji.

Doslova nešťastný odchod Jožka Buriana, nášho dlhoročného priateľa a straníckeho kolegu, z nášho sveta ma núti narušiť ticho Vašich domácností.

Už som zvyknutý, že v lese, v ktorom rastiem, padajú okolo mňa stromy. Nikdy si ale nezvyknem a neprijímam, ak tieto stromy padajú po nešťastných udalostiach.

Jožko Burian bol v najlepšej sile a posledný rozhovor, ktorý som s ním mal, sa točil okolo oslavy jeho jubilea, ktorého sa dožil priam v plnom nasadení. V tom sú paradoxy života. Nebudem mu osobne želať šťastnú cestu do ďalších aktívnych rokov života, ale pokojný odchod na druhý breh, nech už je definitívnym koncom alebo cestou za svetlom.

Jožko patril medzi mojich kolegov a priateľov z Košíc, ktorí sa pri krízach nesplašili a nezutekali. A k tomu dodám, že to bol taký fajnový, príjemný chlap. Kto ho poznal, to dúfam potvrdí.

Jožko, ďakujem Ti za priateľstvo, kolegialitu a osobnú rovnosť.!"

Igor Melicher: Hádzali na SMER špinu, lživú propagandu, OĽaNO si pád zaslúži
Igor Melicher, mladý sociálny demokrat sa venuje v nedávnom príspevku poslednému zverejnenému prieskumu. Melicher tvrdí, že ľudia prestávajú veriť lživej propagande voči Smer-u, ktorý rastie, pričom OĽaNO zaslúžene padá. Najnovší prieskum... Čítať ďalej
25 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

_____________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.