Som si istý, že táto vláda chce zmanipulovať voľby! Hovorí opozičný poslanec
23 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Smrť generála Lučanského ľuďom začala otvárať oči, čo za postupy a metódy títo ľudia používajú! Konštatuje vo svojom statuse na sociálnej sieti opozičný politik. Toľko zločinov proti ľudskosti, čo narobili oni, to sme tu podľa neho mali naposledy v 50-tych rokoch!

Kolíková už nie je nedotknuteľná ikona!

"Dňa 30.12. 2021 si aj ja pôjdem na hrob generála Lučanského uctiť jeho pamiatku," avizuje poslanec parlamentu Tomáš Taraba. "Dnes ľudia vidia, kto je Kolíková. Vtedy to bola ešte nedotknuteľná ikona," dodáva.

"Smrť generála ľuďom začala otvárať oči, čo za postupy a metódy títo ľudia používajú," pokračuje. Podľa neho by nestačil zoznam, keby sme tu mali vymenovať všetky ohavnosti, za ktoré nesie Kolíková plnú politickú zodpovednosť: smrť nevinného a vtedy neodsúdeného človeka, ktorý dostal Covid a neposkytli mu ventilátor lebo ho nedali do civilnej nemocnice, je len jedným z nich, prízvukuje.

Podľa Tarabu sa títo ľudia budú držať pri moci až do konca a je predvedčený, že sa pokúsia zmanipulovať aj voľby. "Pretože toľko zločinov proti ľudskosti, čo narobili oni, to sme tu naposledy mali v 50-tych rokoch."

Prezidentka nerozumie ľuďom. Iba tým svojim progresívnym  
Komentátor Dag Daniš v Postoji analyzoval niektoré kroky prezidentky Zuzany Čaputovej. Tie prezrádzajú súvislosť s proaktívnou činnosťou v prospech kedysi domovskej strany Progresívne Slovensko. Platí jej výrok, že je prezidentkou všetkých... Čítať ďalej
23 | 12 | 2021 | Ján Papuga

S komentármi sa roztrhlo vrece

"Áno budú do konca, ako píšete, lebo sme - ste slabosi, a čo ešte dokážu kým budú vládnuť? Však uvidíte, padneme na kolená a budú stáť nad nami s bičom v ruke.. žiadne právo, žiadny život, len povinnosti, príkazy, zákazy... veď vidíte čo sa deje..", myslí si Dana.

Ľudmila aj Tomáš mali podobné myšlienky. "Pán Taraba, rada sa s Vami v Martine stretnem. My nezabúdame .....," teší sa na stretnutie Ľudmila a Tomáš píše niečo podobné: "Rád vás uvítam u nás v Martine nakoľko som Milana poznal osobne veľmi dobre tak isto aj pani manželku budem rád keď sa stretneme."

Najviac rozoberanú situáciu však vystihla Eva. "Samotná TK ministerky spravodlivosti s riaditeľom väzníc v čase smrti generála Lučanského už od prvého vystúpenia vzbudzovala nedôveru. A táto je tu dodnes. Ako je možné, že táto osoba nenabrala toľkú pokoru a hrdosť a neopustila tento post? Každé jej vystúpenie je len tlmočenim zla, osočuje každého z iným názorom. No, budú chcieť vládnuť naveky. Všetko zlo sa však raz skončí a verím, že aj toto. Sviečkou si 30.decembra uctim smrť osoby, ktorej nebolo umožnené sa obhájiť."

Ľuboš Blaha: Generál Lučanský opovrhoval Hamranom! Slovensko nikdy nezabudne
"V týchto dňoch celé Slovensko s hrôzou sleduje, ako dehonestuje slovenskú políciu jej prezident Štefan Hamran. Šikanuje záchranárov, terorizuje opozíciu, zastrašuje ľudí a používa slovník ako pohonič. Keby to videl generál Milan Lučanský, krútil... Čítať ďalej
22 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.