MUDr. Bukovský: Okamžite preskúmajte konanie MZ SR a vyvoďte zodpovednosť
22 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

MUDr. Igor Bukovský zasiela výzvu Úradu pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou. Žiada v nej, aby okamžite preskúmali konanie Ministerstva zdravotníctva SR a vyvodili zodpovednosť voči jeho predstaviteľom, ktorí nezodpovedným usmernením zrejme spôsobili zlú situáciu v nemocniciach a nepriamo aj zbytočne úmrtia. Výzvu prinášame v plnom znení.

"Vážená pani riaditeľka Ing. Renáta Bláhová, asi len nedopatrením unikli Vašej pozornosti tieto DVE ZÁSADNÉ VECI," píše Igor Bukovský.

Prvá vec: "Profesor Krčméry ako člen všetkých odborných poradných telies vlády SR odkázal slovenskej laickej i odbornej verejnosti v jednom zo svojich verejných televíznych vystúpení, že všetky riziká a možné následky podávania vakcín proti vírusu SC2 budú známe najskôr o 5 rokov," vysvetľuje Igor Bukovský.

Druhá vec: "Ministerstvo zdravotníctva SR dalo predsa časom priamy pokyn pre ambulancie praktických lekárov, aby ľuďom s pozitívnym výskytom PCR testov a ľuďom s príznakmi ochorenia C19 nebola poskytovaná potrebná a primeraná liečba, aby nechodili ku svojim lekárom, liečili sa svojpomocne doma a v prípade zhoršenia stavbu volali záchrannú službu," dodáva Igor Bukovský.

To prvé je podľa neho dôvodom, aby sa okamžite upustilo od akejkoľvek aktivity, ktorá by mala viesť k "trestaniu" za názor o vakcínach voči vírusu SC2.

To druhé je, ako dodáva Bukovský v závere príspevku, "dôvodom, aby ste okamžite preskúmali konanie MZ SR a vyvodili zodpovednosť voči jeho predstaviteľom, ktorí takým nezodpovedným usmernením zrejme spôsobili zlú situáciu v nemocniciach a nepriamo aj zbytočne úmrtia," píše.

Mainstream už zrejme nevládze klamať o podiele nezaočkovaných, konštatuje aktivista
Denník Sme "zabúda" v reportážach o covide uvádzať podiel nezaočkovaných! Upozorňuje na to vo svojom statuse na sociálnej sieti bývalý politik a aktivista. SME už nevládze klamať? "Čo sa to deje v kontrahovanej tlači? Ani čiarka o tom, koľko z... Čítať ďalej
22 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.