Mainstream už zrejme nevládze klamať o podiele nezaočkovaných, konštatuje aktivista
22 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Denník Sme "zabúda" v reportážach o covide uvádzať podiel nezaočkovaných! Upozorňuje na to vo svojom statuse na sociálnej sieti bývalý politik a aktivista.

SME už nevládze klamať?

"Čo sa to deje v kontrahovanej tlači? Ani čiarka o tom, koľko z nich je neočkovaných???" týmito otázkami reaguje Juraj Mesík na článok z denníka SME, konkrétne z Košického Korzára s titulkom "Polovica pacientov na košickej geriatrii má covid. Zdravotníci už nevládzu."

"Niečo som prehliadol? Alebo sa deje v realite niečo tak evidentné, že už nevládzu klamať ani na milovanú tému "pandémia nezaočkovaných"?" pýta sa ďalej Mesík.

Podľa neho je článok iba smutným čítaním o tom, kam korupčno-plagiátorská vláda doviedla Slovensko. "Ale pobavilo ma v ňom tvrdenie, že “Rozdiel je však v tom, že teraz máme prostriedky na to, ako liečiť..." Koniec citátu."

Poľavia opatrenia už v sobotu? Vládu dnes čaká ostrý súboj
Naobedujeme sa už v sobotu v reštaurácii? Vláda začala zvažovať uvoľňovanie pravidiel. Posledné predvianočné zasadnutie vlády môže rozhodnúť o tom, že od soboty nastanú zmeny v prípade opatrení. OĽaNO proti všetkým Gastrosektor riadne zatlačil na... Čítať ďalej
22 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Možnosti liečby tu boli vždy

"Nuž, páni a dámy, účinné a bezpečné liečivá - vitamínom D, zinkom, melatoninom, HCQ a IVM počnúc - boli k dispozícii už minulý rok," pripomína Mesík.

Len lekári mali podľa neho vládou zakázanú včasnú, účinnú a lacnú ambulantnú liečbu a predpísanú mali nemocničnú "liečbu" už zmodraných pacientov neúčinným a nebezpečným remdesivirom po 2100 eur.

Len preto, aby vláda mohla bez akéhokoľvek verejného obstarávania a kontroly nakupovať za desiatky miliónov eur remdesivir alebo aktuálne molnupiravir, monoklonálne protilátky a iné experimentálne a fest drahé lieky od big farma, upozorňuje aktivista.

B. Kollár: 1,5 miliardy na nájomné bývanie na Slovensku. Rakúska Vienna Insurance Group je pripravená na investíciu.
Predseda parlamentu Boris Kollár sa minulý týždeň stretol vo Viedni s predstaviteľmi spoločnosti Vienna Insurance Group. Rokovali o výstavbe nájomných bytov na Slovensku. Vienna Insurance Group (VIG) patrí k najväčším rakúskym investičným... Čítať ďalej
21 | 12 | 2021 | Ivan Mihale

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.