Juraj Mesik: Nestačilo, že pohnali dospelých, chcú siahať aj na deti
22 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

Juraj Mesik v statuse pripomína, že sa spustila registrácia na očkovanie proti covidu pre deti od 5 do 11 rokov. A o ich očkovanie môžu požiadať rodičia či zákonní zástupcovia. Práve na túto aktivitu "korupčno-plagiátorskej vlády," ako nazýva vládu Slovenskej republiky, reaguje.

MUDr. Juraj Mesik pripomína, že hegerovci nakúpili 274 000 balení vírusovej mRNA, ktorú chcú napichať do slovenských detí. A ďalej sa odvoláva na graf, ktorý zverejnil pod príspevkom, kde sú v pravom dolnom segmente bodky, pričom podľa Mesika každá bodka zodpovedá jednej obeti Hegerovho masakru Slovákov. 

Mesik vysvetľuje, čo tam vidíme. "Počas doterajšieho Hegerovho masakru zomreli na Slovensku vo veku do 18 rokov 3 novorodenci, ktorí boli pozitívni, ale určite zomreli z iných príčin ako covid, a 2 deti vo veku od 1 do 18 rokov. Vo veku od 18 do 30 rokov zomrelo 9 mladých ľudí - 6 žien, 3 muži - a vo veku od 31 do 40 rokov zomrelo cca 30 ľudí, asi 20 mužov a 10 žien, " vysvetľuje. 

Podľa Juraja Mesika sa dá prakticky s istotou predpokladať, že všetky tieto obete mali významné komorbidity. "Mnohí boli obézni a všetci mali nedostatočnú hladinu vitamínu D v krvi," píše.

Ján Baránek a ďalší spúšťajú petíciu na ochranu detí. Že pred čím?
Petíciu proti vakcinácii detí a mládeže do 18 rokov experimentálnymi vakcínami proti COVIDu 19 zostavil petičný výbor, predsedom ktorého je Ján Baránek. Autori ňou reagujú na iniciatívu ministra zdravotníctva Vladimíra Lengvarského, ktorý chce... Čítať ďalej
22 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Čo podľa Mesika mohlo úplne stačiť

Aktivista zdôrazňuje, že úplne stačilo "opichať" niekoľko stoviek rizikových pacientov do 40 rokov, obéznych a ľudí s inými vážnymi komorbiditami. A dodáva, že ešte efektívnejšie a bezpečnejšie a lacnejšie by ale bolo postarať sa o to, aby mali hladiny vitamínu D na úrovni 50 a viac ng/ml a aby mali pre prípad infekcie po ruke IVM. A dodáva, že "korupčno-plagiátorská vláda" namiesto toho nahnala pod ihly od Pfizera stovky tisíc ľudí pod 40 rokov veku, napríklad študentov vysokých a stredných škôl, učiteľky, zdravotné sestry, úradné sily a ďalších ľahko manipulovateľných ľudí.

"Nestačilo! Teraz chcú vystaviť riziku zápalov srdcového svalu, perikardu, nervov a ďalším vážnym a smrteľným nežiadúcim účinkom vírusovej mRNA cca 150 000 detí - aby teoreticky "zachránili" dve," konštatuje.

Maďarsko ďakuje Slovensku za rekordné tržby. Čo je na Slovensku zakázané, za hranicami je povolené
O cezhraničnom nákupnom turizme pred Vianocami píše denník Ma7.sk, ktorý informuje maďarskú komunitu žijúcu na Slovensku o dianí na Slovensku a v Maďarsku. Reštriktívne opatrenia slovenskej vlády pred Vianocami priniesli podľa neho rekordné príjmy... Čítať ďalej
22 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.