Výzva: Spoločne proti tyranii, totalite a zotročeniu Slovákov
21 | 12 | 2021 I Ján Papuga

Združenie slovenskej inteligencie vyzýva predstaviteľov politických strán, hnutí a organizácií v Slovenskej republike k zjednoteniu síl na spoločný postup proti diktatúre a tyranii v Slovenskej republike. Text výzvy publikovali na svojom webe. Publikujeme ho v úplnom znení.

„Ak sa hlásite k národnoštátnym záujmom a odmietate sa nečinne prizerať na súčasné smerovanie Slovenska k totalite a tyranii, vyzývame vás a naliehavo žiadame – začnite konečne spolupracovať. Koordinujte svoju činnosť a postupujte strategicky!

Pán Hamran, "padni komu padni" BUDE PLATIŤ, ak obviníte ministra vnútra z korupcie, píše R. Fico
Tlačovku dočasného policajného prezidenta si dnes pozrel aj Robert Fico. Pravda, s veľkým sebazaprením, ako píše vo svojom statuse na sociálnej sieti. "S veľkým sebazaprením som si dnes pozrel tlačovku p. Hamrana, povereného riadením PZ. No vrana... Čítať ďalej
20 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

Už nie je čas na zbieranie politických bodov k voľbám ani vyčítanie si rôznych prehreškov z minulosti. Pretože kým si budete organizovať protesty každý na inom námestí, zlyhávajúca vláda bude vydávať ďalšie antihumánne nariadenia, ktoré celý štát – ale aj národ – úplne zničia.

Všetci rozumne uvažujúci občania vidia, že slobode sa každým dňom uťahuje slučka okolo krku a nasledujúce plánované voľby do Národnej rady SR sa nemusia vôbec uskutočniť.

Preto vyzývame na okamžité začatie rokovaní a vzájomnú spoluprácu všetkých, ktorým ide skutočne o zachovanie existencie Slovenskej republiky a zachovanie slobody a ľudskej dôstojnosti jej občanov.

Spoločným úsilím zabráňme vláde SR zavŕšiť zvrátený plán globalistickej moci na zotročenie slovenského národa. Toto možno dosiahnuť len vzájomnou spoluprácou, spoločným postupom a povýšením národnoštátnych záujmov nad úzko stranícke a osobné ciele.“

Slovenský prírodovedec, biológ, spisovateľ, esejista, publicista a dramatik má „nevhodné“ názory
Gustáv Murín sa naširoko vyjadril k očkovaniu detí. Keďže jeho text obsahuje mnohé predpoklady a úzko súvisí s kritikou očkovacej propagandy, bol stiahnutý z mediálneho priestoru. Preto sme sa rozhodli publikovať ho v Hlavnom denníku. Podľa... Čítať ďalej
20 | 12 | 2021 | Ján Papuga

Iniciátor: Združenie slovenskej inteligencie, Partizánska 1990/15A, 038 52 Sučany, Ing. Branislav Čech, predseda.

Podporovatelia výzvy: MUDr. Ján Lakota, CSc., lekár, vedecký pracovník; Prof. ThDr. Mgr. Helena Hrehová, PhD. bývalá vedúca Katedry etiky a morálnej filozofie FF TU v Trnave; JUDr. Peter Weis, advokát; Dr. Jozef M. Rydlo, historik, poslanec NRSR 2006-2010; MUDr. Peter Kotlár, Televízia Slovan, riaditeľ; Dagmar Weissabelová, Aliancia národných síl Slovenska, predsedníčka; Mgr. Rafael Rafaj, Inštitút národnej politiky, predseda; Jozef Šimonovič,  herec; Dr. phil. Darina Vergesová M.A., slavistka, historička; Mgr. Miroslav Vetrík, organizátor Korunovačných slávností v Bratislave a predseda o. z. SLOVENSKÍ KATOLÍCI; Mgr. Anton Čulen, publicista, Aliancia za nedeľu – Slovensko o. z., predseda; Mgr. Miroslav Šuňal, politológ, Aliancia za nedeľu – Slovensko o. z., podpredseda; PhDr. Elena Šebová, psychologička, novinárka; Doc. Ing. Ján Dudáš, DrSc., vedec a vysokoškolský pedagóg; RNDr. Ján Dudáš, PhD., bunkový a molekulový genetik; Ing. Peter Kohút, CSc. – koordinačný výbor Vlasteneckého frontu; Ing. Eva Zelenayová, publicistka; ThDr. Ján Košiar, katolícky kňaz; plk. v. v. ThMgr. Ignác Juruš, katolícky kňaz; Mgr. Jaroslav Klič, katolícky kňaz; Ing. Marián Tkáč, bývalý viceguvernér NBS a predseda Matice slovenskej; Ing. Vladimír Šimko, Komplex centrum o. z., predseda; Michal Gašparovič, Za slobodný život a zdravie na Slovensku o. z., predseda.

Hamran o zadržaní Fica. Bude sa zatýkať na dennom poriadku?!
Dočasne poverený policajný prezident Štefan Hamran odmieta akúkoľvek politizáciu pri uplynulých medializovaných zásahoch polície v súvislosti s pandemickými opatreniami. Poukázal napríklad na zásah voči záchranárom na proteste, voči poslancovi... Čítať ďalej
20 | 12 | 2021 | Ivan Mihale/tasr

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.