Pán Hamran, "padni komu padni" BUDE PLATIŤ, ak obviníte ministra vnútra z korupcie, píše R. Fico
20 | 12 | 2021 I Eka Balaskova

Tlačovku dočasného policajného prezidenta si dnes pozrel aj Robert Fico. Pravda, s veľkým sebazaprením, ako píše vo svojom statuse na sociálnej sieti.

"S veľkým sebazaprením som si dnes pozrel tlačovku p. Hamrana, povereného riadením PZ. No vrana k vrane sadá, p. Hamran má len menšie uši ako p. minister Mikulec, rozum rovnaký. Prepáčte p. Hamran za túto osobnú poznámku, ale hovoriť o protivládnom proteste ako o chrapúnstve, to si vyžaduje primeranú odpoveď," píše zvesela v úvode svojho príspevku.

"Začnime ale inak. Ďakujem každému, kto sa vo štvrtok zúčastnil autoprotestu proti zdražovaniu a hlúposti našej vlády. Naše štatistky hovoria o 1500 autách, ktoré tvorili trúbiacu kolónu. Skvelé." Teší sa predseda Smeru-SD a dodáva: "Samozrejme, že nikto o tom nechce informovať, lebo pokiaľ ide o účasť, je to megaúspech."

Je monitorovaný

Robert Fico tvrdí, že tento megaúspech prekrývajú diskusiami o jeho trestnom stíhaní za podnecovanie: "Nebudem sa zaoberať poznámkami p. Hamrana, že mi nevedia doručovať a pod. Niet známejšieho a monitorovanejšieho politika na Slovensku ako je Robert Fico. Presne vedia, kde a kedy som."

"Naše výzvy sa potvrdzujú.

Zdražovanie naberá obludné tempo, podobne ako hlúposť vlády pri prijímaní protipandemických opatrení a nikto nič nerobí." Upozorňuje R. Fico "Len pán Hamran, zavalený pokynmi pánov Mikulca a Matoviča dookola opakuje

„padni komu padni“.

"Ak to je tak, p. Hamran, pýtam sa, prečo ste nezačali trestné stíhanie proti ministrovi vnútra Mikulcovi, keď dvaja dôveryhodní svedkovia hovoria, že vzal úplatok 100 tisíc Eur. Keď budem vidieť, ako si p. Mikulec preberá uznesenie o vznesením obvinenia za korupciu, potom sa môžeme začať baviť o hesle „padni komu padni“." Upozorňuje predseda Smeru.